Serapeptaza

RNG

Na uvedenie bezpecnosti potravinovych doplnkov znva spomeniem statistiku z roku 2008, kde na potravinove doplnky v USA nezomrel nikto, na otravy potravinami vyse 5000 ludi a na nasledok predpisovych liwekov si lekari priznali az 400 000 ludi v tom roku, a to este asi nie je celkom pravda, lebo odskriepia mnoho ako zluyhania jednotlivych ustrojov v tele alebo nasledky chorob, nie liekov alebo chemoterapeutik.
Takze aj ked sa clovek dogrca a je mu poriadne zle, ked nieco z doplnkov preberie, neohrozi mu to nijak zivot.

agartio

To s tym oreganovym olejom sa stalo aj kamosovi, ked ho bral proti kandide.
S tym rozdielom, ze mi hovoril, ze mu prislo na wc tak zle, ze sa bal, ci dozije dalsej hodiny. Nakoniec to ale prezil, ale hovoril, ze nikdy za cely zivot mu nebolo z nicoho tak zle.

RNG

Vsetky entericky ochranene doplnky musis brat len pri plnej kyslosti zaludka, nie po alkalizacii, ale 2-3 hodiny neskor.
Ja som zobral entericke kapsule oreganoveho oleja s alkalizaciou len raz, a to si zapamatam do konca zivota, lebo v alkalickom zaludku sa tie kapsule rozpustili a hromada korenia=oreganoveho oleja mi tak podrazdila zaludok, ze som skoncil okamzitym vyvratenim obsahu zaludka.

RNG

Krvacavost z fibrinolytickych enzymov nebola nikde pozorovana ani pri davkach 10 az 20 krat vyssich.
To je len bajka rozsirovana farmaceutmi a neinformovanymi lekarmi.

Cibula cibula

Pozdravujem ta rng chcem sa ta opytat beriem aj ja natokinazu 2000FU a serapeptazu tiez slabu davku mame v rodine srdcove problemy ja to beriem preventivne sice som este mlady no ale v rodine to je to zle nemyslis ze ked to takto beriem aj ked nic este nemam nehrozi mi nejake riziko krvacania? Lebo ja nemienim cakat az ma porazi a potom brat a mat este vecsi problem

RNG

Kazdy enzym pracuje trochu inac, takze ja osobne pouzivam kombinacie roznych enzymov, ci uz na cistenie tela, na pomoc traveniu a pripadne protizapalove a riedenie krvi
Ale vsetko je riadene individualnou potrebou, v urcitom case. Tj doplnujes si vzdy co ti treba pre telo v tom case.

rhapsody1

Super dakujem..a moze to uzivat sucasne serapeptazu aj bromelain alebo ked uz ma tu serapeptazu tak staci alebo by to pomohlo lepsie v kombinacii ?
Dakujem

Boler

Aha dobre a robim takto si na cievy preventivne davam si 2000fu natokinazu 40000iu serapeptaza hloh,lecitin,cesnak preventivne ci mam este nieco pridat?