Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Serapeptaza

RNG

Nuz samozrejme je to vysoka davka a ludia, co nemaju dost kyselin alebo enzymov(proteaza)mozu mat z toho zaludocne a crevne potiaze, co sa prejavi tazkym, zaludkom a nadmernou plynnatostou, velmi zapachajucou(hnitie bielkovin)
Ale to nie je problem kyseliny a najma enzymi nie je ziadny problem doplnit.
V niektorych doplnkoch bielkovin pre posilovne je zarovern v obsahu aj proteaza, inac ti odporucam celkom lacny pancreatin, ako ma napr firma NOW food, pod menom Pancreatin, 500 mg(alebo 4 x 500 mg) kde mas za dvacku napr z iherb 250 kapsul, kazda obsahom 4 x 500 mg=2 gramy ekvivalent pancreatinu, kde obsah proteazy je 50 000 IU, tj teoreticky vedia spracovat 50 gramov bielkovin, odporucam brat pre istotu 2 s tym doplnkom bielkovin.

RNG

Samozrejme ked hodne cvicis , tak treba pridat extra bielkoviny na regeneraciu svalstva. To dava zdravy rozum a to vsetko je uz davno zname vsetkym sportovcom.

Pan

Vdaka este posledna otazka a prepac ze otravujem myslis ked cvicim dam na kilo vahy 1,5g bielkovin a vo volny den dam len gram na kilo vahy je to moc? Vsak je podla mna logicke ked sa cvici tak treba prihodit bielkovin na regeneraciu a aj tak sa to spali a ked mam volno tak uberem na ten gram na kilo vahy je to v pohode myslis?

RNG

Maltodextrin a glukoza sa v tele spaluju na energiu, ako som uiviedol tj nemozu byt skodlive v mensich mnozstvach ako umele chemikalie zlozene z jedovatych latok ako aspartame.
fitnessfortravel.com

Pan

Dakujem ja som myslel ci to neni take skodlive ako aspartam ci sukraloza denne davkovanie maltodextrin 40g a glukoza 30g je to moc take davkovanie?

RNG

Serrapataza je proteolyticky=bielkovinny enzym. Tj nema s olejami nic spolocne, Takze to mozes s kludom kombinovat, ako aj velku vacsinu potravinovych doplnkov.