Serapeptaza

Pan

Pozdravujem ta rng cvicim ale beriem glukozu a maltodextrin s kreatinom co hovoris na tie cukry skodia ci nie? Ako davkovat aby to bolo v pohode? Samozrejme berem aj serapeptazu na lepsi prenos bielkovin

RNG

Haska, serrapaptaza je fibrinolyticky enzym, tj rozbija fibrinove vlakna aj krvne zrazeniny, tromby. Pradaxa ich nerozbija, len zabranuje ich tvoreniu ciastocne znizovasnim koagulacie/zrazanlivosti krvi. Ale to moze viat ku krvacavosti.
Serrapeptaza toto nevyvolava , takZe je na riedenie ovela bezpecnejsia a dokonca ucinna aj na rozbijanie uz existujucich zrazenin.
Kedze je to ale potravinovy doplnok nie patentovane chemicke "liecivo" tak neocakavaj, ze sa o nom lekari ucili na skolach kontrolovanych farmaciou a teda ze by ti to predpisali alebpo poradili. Co ale vedia velmi efektivne, co ich v skolach naucili velmi dobre je strasit proti doplnkom, aj ked ich nepoznaju, alebo lepsie povedane hlavne pre to, ze ich nepoznaju.Cest vynimkam, samozrejme.

RNG

Ziletka, to co si potrebujes doplnovat treba brat stale, aby si toho nemala nedostatok. Niektore vitaminy sa v tele skladuju dost dlho, ine sa minu rychlo, takze prestavky v tych znamenaju v case prestavky znizenu hladinu.

haska

Pozdravujem vsetkych, chcem sa opytat, ci ma vyznam brat serapeptazu, ked na riedenie krvi bola predpisana PRADAXA 110. Ma aj iny ucinok, ako riedenie krvi ? Dakujem.

Ziletka498

Este sa ta chcem opytat RNG berem b-komplex na potlacenie homocysteinu ako dlho ho mam brat? Nema byt nejaka prestavka a potom zasa brat?

Ziletka498

Zdravim rng aj ja beriem serapeptazu ale chcem sa opytat berem hu na lacno a za pol hodinu jem nenarusi to ucinok serapeptaze? Alebo ako dlho nejesť pred uzitim serapeptaze?

RNG

Chaparal by som nebral nikdy prevencne, len pri silnej viralnej nakaze.Na prevenciu su rozne slabsie antiviralne, od vitaminu C, selenu, zinku a samozrejme probiotik.

Kamaratka1361

A ja sa opytam chaparal brat len v pripade choroby? Ci sa da aj prevencne? A ake davky na prevenciu a v case choroby?