užívam ju už druhý týždeň, ak niekto užíval ako mu pomohla a na aké choroby?
Serapeptaza
V minulosti som mala dosť často zápaly močových ciest, v súčasnosti to mám ako tak pod kontrolou,probiotiká beriem a vzhľadom , že som mala v minulosti aj nejaké problémy s klbami a ako aj s homocysteínom tak som si myslela , že si dám aj kúru so serrapeptázou.
Serrapeptaza je riedenie krvi a rozbija aj krvne zrazeniny. Zaroven je aj odhlienkovac a odmaskovac roznych maskovanych infekcii, casto nazyvanych aj chronicke. Doplnky sa vseobecne pouzivaju podla potreby.
Kedze neviem o aku infekciu sa u teba jedna, tak neviem co ti na to moze serrapeptaza pomoct.
Tzv opakovane zapaly su obvykle len nedoriesene, tj nevyliecene. Adresovat treba mikroby co ich sposobuju.
Najviac pre nasu telesnu obranu robia dobe osadene probiotika v crevach, preto radim kazdemu si ich pravidelne nasadzat, a krmit kazdodenne zmesou mikrovlaknin
Ja som si nakoniec obstarala serrapeptázu Dr.Best 120 000 IU/90tbl. za 35EUR z bodykind.Platba ako aj dodávka prebehla bez problémov a došlo mi to za 4 dni.Len mi stále nie je jasné dávkovanie aké by som mala použiť. Nemám akútny problém , skôr chronický/ opakované urino-gyn. zápaly/. Aké dávkovanie by som mala použiť?
Pradaxa sice riedi krv , ale celkom nezabranuje tvoreniu krvnych zrazenin a uz vobec ich nerozpusta.
www.pradaxa.com
Naproti tomu serrapeptaza ako bezpecny doplnok nema ziadne skodlive postranne ucinky, riedi bezpecne krv plus rozbija krvne zrazenini, co uz fibriny alebo tromby.
Podobne plati aj na nattokinazu a lumbrokinazu.
Takze sa da serapeptaza kupit u nas v lekarni?
IVEB syn zacal uzivat serapeptazu od firmy brainway vcera na odporucanie magistri v lekarni vravela ze je to to iste ako od enerexu len je 15000 jednotkova a enerexacka je 30000 jednotkava,kedze je syn maly lepsie sa mu prehlta lebo je mensia
znovu a znovu dakujeme panu RNG. A aj nasi priatelia, ktori pouzivaju jeho mudre rady.
zo skoro ciernej nohy ma ruzovu, len trosku sem- tam slabo hnedu. Obnovila sa mu cirkulacia krvi v chodidle, druha amputacia uz nehrozi. Prvu nohu ma odrezanu nad kolenom. Tuto druhu mali rezat tesne pod kolenom. Pred asi 2 rokmi.