užívam ju už druhý týždeň, ak niekto užíval ako mu pomohla a na aké choroby?
Serapeptaza
Dakujem, RNG, presne to som chcela vediet. Ak som ten obchod dobre pochopila, tak na SK je postovne 4€ a same to prepocita na eura /neviem AJ/. Zrejme sa plati az pri prevzati alebo prevodom??
Doplnky posudzujes podla obsahu , nie podla znacky.
Ja pouzivam serrapeptazu od DR Best. Maju samozrejme dobru kvalitu roznych vyrobkov, ale aj prijatelne ceny napr cez iherb.com
zrovna dnes nasa zdrav. sestricka, ked som spomenula Wobenzym, tak odporucila radsej Serrapeptazu...kde sa da najlacnejsie ale ucinne kupit? iherb?? Vraj od dr.best je aj lacnejsi a rovnako ucinny ako od enerexu?? aj kolega to chce, prekonal infarkt..poradite?? dakujem!
Nie. Sice trochu stratili na ucinnosti, ale este stale maju znacnu ucinnost.
Doplnky vyhadzujes vtedy, ked napr vyrazne zmenia farbu, ako napr vitaminy B maju v kapsule cierne zhluky=plesen.
Zdravim pan rng chcem sa opytat mam doma super enzymes pol roka po zaruka skladovane v suchu mam to vyhodit? Alebo to brat neviem ako dlho drzia enzymy aby fungovali dakujem za odpoved
sdaon, dakujem za info, vyskusam :)
lubis: napr. na iherb bodka com maju postovne $4, serrapeptaza tam stoji $29.99 (23.44€)
Dobry, chcem si objednat serapeptozu dr.Best high protency, viete mi poradit ako na to..je tam sice uvedene, ze bez postovneho, ale ked som prehodila menu na € tak mi tam naratalo vysoke postovne..dik..
potrebujem poradit..mojmu mužovi zistili Trombozu.Je po uraze laveho kolena a pri pouzivani kolennehostahovacieho pasu sa mu zhorsila priechodnost krvy v zilach.Uz to ma v strasnom stave,uz bral injekcie na zriedenie,potom aj lieky ktore bral 3 mesiace.Ono sa mu to trocha zlepsilo ale musel dodrziavat pauzu pri brati liekov a v tom obdobi sa mu to znova vratilo a este viac zhorsilo a muz nechce odznova zacat s chodenim po nemocniciach a doktoroch ako laboratorna myš a uz ma aj bolesti.Kedze znama mi odporucila pripravok Serapeptaza a chcem vediet ako silny pripravok mu mam kupit lebo muž je dost velky chlap ma 190 vyšku a 120 kg vahu...myslim ze slaby pripravok by bol pre neho nevhodne kupovat a na druhu stranku aby aj ten pripravok mal ucinky.Prosim o radu lebo sa o neho bojim a nechcem ho stratit.Dakujem
Homocystein sa znizuje v tele procesom metylacie, na co su potrebne vitaminy B-6, B-9 a najma B-12
B-12 nemozes dostat z jedla v dostatku, lebo sa nici v zaludku kyselinami a velmi slabo absorbuje. Hlavny zdroj B-12 v tele su niektore probiotika, co ho vytvaraju.
B-12 sa da doplnit injekciami alebo cez sliznice, minitabletky pod jazyk/sublingial delivery, tiez ako liposomicky spray do ust.
Pochopitelne, tu neradim injekcie, ale potravinove doplnky.