Serapeptaza

RNG

Lubis tu ti velmi nepomozem, to su problemy na Slovensku a ja zijem v USA. Naviac to velmi zalezi od roznych colnych uradnikov.

RNG

Lubis tu ti velmi nepomozem, to su problemy na Slovensku a ja zijem v USA. Naviac to velmi zalezi od roznych colnych uradnikov.

alenka r

RNG,ja som 5.novembra 2014 napísala,že o obsahu ftalátov som sa dočítala NIE v popise int.obchodníka(iherb),ALE v štvrtej recenzii na 90kaps.balenie za 14,99 USD z 14.apríla 2012:-)))
Nič viac,nič menej.

Juka

Ahoj RNG. pred casom som sa na teba obratila s problemom a ty si my dobre poradil. obraciam sa na teba este s jedou prosbou. Zajtra mam ist na pravidelnu polrocnu kontrolu na stitnu zlazu. Pred cca.2O rokmi mi diagnostikovali autoimunitnu reakciu na stitnej zlaze, ale stitna zlaza nebola nastastie poskodena. Mala som protilatky 200 jednotiek a potom mi to kleslo na 200 jednotiek. Dodnes mam stale rovnake normalne hodnoty TSH a T3 a T4. Na sonografii mam normalny nalez bez zmien na stitnej zlaze. Beriem udrziavaciu davku 25ug Euthyroxu. Je potrebne stale brat udrziavaciu davku? A este sa chcem spytat, ci mam chodit kazdeho pol roka na prehliadky, alebo staci raz za rok? Nehrozi tam zhorsenie?

lubis

Ahojte, objednala som serrapeptazu z Iherb, len mi to pozastavili na colnici, pytaju nejake doklady. Mate s tym nejake skusenosti ako postupovat? Dakujem

RNG

Nuz ja som pozeral na zlozenie toho z dr Best, a veru tasm nevidim ziadne ftalaty
-odkaz odstránený-
ale len serrateric modified celulose, tj nejak prirodnymi latkami spracovanu celulozu.

analyn

moj muz berie teraz 2x 120 000 denne, predtym bral 6x 120 000. Berie ju asi +- 4 roky. Spokojnost. Neverim, ze dnes existuje nieco 100% nezavadne, ci je to vzduch, voda, jedlo. Mozeme si len vybrat z mensieho ci vacsieho zla.

barborka020

Velmi pekne dakujem! Super by bolo, keby sa vyjadril aj RNG ze co tam teda ma, resp.nesmie byt napisane aby to nebolo karcinogenne. Lebo vlastne vzdy tu uvadza doplnky ako bezpecne.

alenka r

ono je hlavne dôležité,koľko u.i.(medzinárodných jednotiek) obsahuje jedna kapsula
sú 10 000 jednotkové,ale aj 150 000 jednotkové
a tiež známy výrobca