caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ten ascorutin je volnopredajny, recept nepotrebujes :-D
napasovala si mi na dialku lieky na epi na prvy sup, tu ma roky trapili...potom ten distigmin, ten mi zredukoval reziduum, ja nechapavo krutim hlavou, mala by si byt primarkou, kabel, fakt,
nie, k vam k lekarom nechodim, ale mam moznost si zo SVK zohnat lieky, to ano, ok opytam sa, este raz vrela vdaka, si super, fakt, klobuk dolu, ty si musela byt super uz pocas studia
inak ak chodis sem, alebo ti niekto moze poslat ten ascorutin, tak skus. 50tbl stoji asi do 2 eur, cize lacne, uziva sa az do davky 3x2 tbl. a to cecko sa k tomu moze prikombinovat este
no nie dobra, ty si fantasticka, este k tomu na dialku a vzdy sa trafis na prvy krat do dg., aj do liekov, to je proste neskutocne, kebyze si tu, si davno Prof. Dr. Dr. a vedies kliniku
maoam, preco? lebo som dobra, no :-D
ano o vit C viem, ok, skusim vysoke davky + sa opytam na ten Lutenyl, normalne uvazujem o zmene gynekologa
na endo mi chcel dat dienogest (u vas tusim gestodion) - absolutne nevhodny u epilepsie a migreniciek, takze fasa, alternativa bola chlormadinon,ale dvojnasobna davka, nie 2mg ale 4mg, to ma chcel asi zabit
nema to estrogenny ucinok, ani tvoje antiepi na to neposobia, lebo nevberies karbamazepin, barbituraty ani primidon.
medzi gestagenmi je preto pomerne zvlastny, skus sa nan opytat
pripadne skus MS riesit vysokymi davkami vit. C a rutinom (u nas sa hojne pouziva ascorutin, ale v DE nie je, to je nas miestny pripravok)
mas pravdu, mam ten problem, (horm. profil), len sa pytam, preco mi ty vies poradit lepsie ako Fachmann gynekolog.....dakujem krasne za tip
velmi si mi pomohla
ja som si ho sama naordinovat nemohla, kedze lekar nie som, uz len hlavou krutim, fakt, musim uz len zistit, ci je to tu na rp., ktory hradi poistovna + mam aj endometriozu, ale len maly nalez (v douglase)