Maoam - adventne okienko

kabel

maoam, este mi povedz, preco ju mas uzivat, ked mas taky nalez, co sa tyka prsnika??!! Vtedy je hormonalna antikoncepcia kontraindikovana.

Maoam

kabel - pytam sa preto, ze gyn mi neda taku odpoved, ako neurolog, navyse mi bude nukat nejake superaktualne preparaty, ak ziadna na horm. baze, tak mi to napis tiez, plus interakcie s mojimi liekmi, budem ti velmi povdacna, dikes

Maoam

apropo moja tema, baby, pomaly sa nam blizi adveeeeeeeeeeeent :DDD

v utorok som bola v obchode a uz tam mali perniky a Co. na zimu....neskutocne

Maoam

ni-ka, je tu este par ludi so zdravym rozumom, pohybujucich sa v inych temach, nemusis to vidiet az tak cierne :D, neboj nic, len klud :D, ano, Ilek patri medzi tych naj :D

ni-ka

maoam-vlastne mas pravdu,otvorila si mi oci-ludi nezmenim,jedine co mozem zmenit je moj pohlad na nich:)
preto som to aj napisala sem,lebo tu je poslednych par ludi s triezvym/zdravym nazorom:)a este samozrejme llek(moja menovkyna)-mila a napomocna a ochotna poradit aj cez mail:)
ani sa vam necudujem ze ste sa stiahli do svojej temy...ostatne su uplne o nicom a so zdravim nemaju nic spolocne...co je dost smutne vzhladom na to ze toto forum sa pasuje za zdravotne...

Maoam

caute, sorry za vcera vecer, mala som velke problemy s netom nonstop zapinalo, vypinalo, prerusovalo, potom mi zltol monitor cely cas, tak som sa nasrala a vypla to, teraz mi zasa zltne, ale aspon net ide no a vracaju sa mi maily, ktore som odoslala ja (vase dostavam), aaaaaaaa

no moj kamos IT-ak ma dovcu, moj provider tvrdi, ze je vsetko v 'absolutnom poriadku' tak neviem co mam robit, mate daky tip? lebo to vysmarim von oknom vsetko

pre NI-KA: Nika, je tu par velmi fajn ludi, nielen v tejto teme, aj v inych sa kde-tu objavia, ak hladas seriozne lek. rady, tak sa musis obratit na ine forum, rsp. platene virtualne lek. rady alebo navstivit konkretnych lekarov osobne, na fore tu sa pohybuje par zdravotakov a dvaja-traja lekari vo volnom case, ale nie je ich naplnou prace zodpovedavat otazky, kedze tu nie su zamestnani, ak odpovedia, tak z vlastnej vole, ak mas problem, radsej ho napis sem, do mojej temy, skor sa ti poradi ;-)

no a co sa tyka alternativnych tem, jednoducho ich IGNORUJ, pretoze fakt, ze to ludia zeru, NEZMENIS, mozes zmenit jedine SVOJ pristup k tomu....to je cele riesenie

ignoruj to a bud zmen forum, alebo citaj iba temy ci ludi, ktorych citas rada

rozculovat sa nema zmysel, stratis energiu a chut, co z toho, nic

Xanax tiez nie je riesenim, to si fakt radsej pusti daku dobru hudbu a zjedz tu palacinku :D