caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ni-ka - na hematologii si bola, kvoli tym modrinam a cievkam? nie ze mas vaznejsi problem...
ni-ka, kvoli comu tu mirenu chces?
ni-ka: som nelekar, ale ak si este nerodila, su casto problemy, zväcsa zapaloveho charakteru, hoci je to hormonalna spirala s Levonorgestrelom alebo neustale krvacanie, atd., idealna je pre zeny, ktore uz rodili, u nerodiciek aj ked sa da mensi typ, nie vzdy to vedie k priaznivemu ucinku (uplne vynechanie MS, ziadne problemy), pripadne pacientky dost nabrali na vahe atd., migreny a pod., ked uz, skus napr. Implanon na tri roky (do ramena)
kabel, tak recherche ukazalo, ze Lutenyl 5mg sa nenachadza na nemeckom farmaindustrialnom trhu, dany gestagen je mozne dostat jedine v kombinovanej HAK spolu s estrogenovou zlozkou pod nazvom Zoely 3x28 tbl = 36 eur/na tri mesiace, co je na tunajsie pomery velmi lacna HAK (samozrejme platis komplet sama), takisto je davka v danej HAK ovela nizsia ako vo vasom preparate Lutenyl...takze na to mozem zabudnut, preto mi tu nukaju tie debilne gestageny
takze jedina moznost je dat si Lutenyl 5mg poslat zo SVK na privatny rp., to si zariadim
jeej,kabel ked uz tu tak rozdavas cenne rady...tak to musim vyuzit:)...mne gyndos radi mirenu,mohla by som to?nebude mi to robit sarapatu?...a posledny mesiac sa mi stale robia modriny na nohach...nikde len na nohach...beriem aj ascorutin a dobicu uz dva tyzdne a nepreslo to,stale pribudaju,uz som jak tyrana zena:)uz sa zacinam bat,takto vela mi este cievky nepraskali...
zaujimalo by ma, kde trci flegma a xxy
:-DDD
tak si to over, ci ho mozes brat, u svojho gyndosa a daj si ho poslat odtialto na cash :-D
presne 5,25eur za 10tbl.
coooooooo tu doplatok za to stoji aspon 10e, aj keby bol na rp. hradeny poistovnou, idem kuknut, co to tu stoji celkovo, moment...
oki :DD
inak kukam do zoznamu kategorizovanych liekov a vidim, ze lutenyl tu stoji nieco cez 5 eur...som zvedava, kolko stoji v DE :-D