Maoam - adventne okienko

ni-ka

a cakam na predvolanku do NURCHu na kontrolu,kazdym dnom...tak sa o tom planujem zmienit...no vsak vlastne to uvidi doktorka aj sama:)

ni-ka

kabel,bola som na hematoske asi pred dvomi tyzdnami a mala som ukazkovy KO...len bazofily vyssie ale na druhy den mi vypukla angina tak asi preto...

ni-ka

maoam-mam lupus,poporodny...a beriem kortikoidy,mam oslabene zily a cievky mi praskaju bezne,pri kazdom odbere a aj mensom udreti...ale posledny mesiac je ich viac...tak nechapem cim to je,lebo jedine co mi chyba je spanok,kedze syna treba rano chystat do skoly a ja by som spala aj do obeda:)

Maoam

kabel, aby som bola ferova, tak okrem Zoely jestvuje este HAK pod nazvom NAEMIS, s tym istym zlozenim, ale od inej farmafirmy a stoji skoro 50eur na 3 mesiace

kabel

ni-ka, nadmerna tvorba modrin moze suvisiet so samotnym SLE, urcite kontaktuj reumatologa, co sa ti deje. Mozes mat nizke trombocyty prave zo SLE.

ni-ka

ako antikoncepciu...prezervativ uz parkrat zlyhal a posledny rok som uz uzila dvakrat escapellku s odstupom polroka...

Maoam

kabel, ani mna, ale napr. Polygynax tu nepoznaju vobec, Fluomycin je u vas na rp. a baby platia iba doplatok, tu je uz od nepamäti na cash a stoji dakych 17ecok