caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulita, ty si ako na tom momentalne? myslim okrem zdravia
Lulita: no vidim, ze si robis velke iluzie ;DDD
ale dakujem, viem, ze to myslis dobre
Maoam - ja som sa tesila na pecienku s cibulkou a jaternicu, muz vravi, ze mi pojde kupit na trhy a donesie, ale som povedala, ze nie, to by nebolo ono, radsej neskor pojdeme
inak sa ladujem tisickou cčkom...skus
tak nech si rýchlo fit, aspon dufam, ze ti nejake priplatky daju na Vianoce :p
Lulu: tu take neni, ze chora a hned PN, take jednoduche to tu nie je, bohuzial, su branze, kde s tym nieje problem, ale nie v mojej :-//
baby, ste mile, zlate ale bohuzial musim pracovat a teraz mam 2 tazke pripady, do utorka musim oba odovzdat :-//
takze cely vikend v keli, naplno...
ziadne balenie darcekov sa nekona, niet casu, zasa tesne pred 24. ako vzdy..
inak pochorelo vela ludi, kamoska dnes dostala chripku a je ohrozena aj jej dovolenka, na ktoru ma odist 21.12., no..
chcela som dnes ist na vianocny trh kuknut, ale musela som stretko odvolat, nevladzem ani chodit
Maoam - no pekne pekne... tam treba vypekat, upratovat, darceky balit a ty sa chces v posteli s pocitacom valat... ts tss
drzim palce, nech sa ti polepsi :)
Maoam - musis do prace aj chora? :(
Maoam - to mi je luto, aj ja som dopadla :((( este som sa poriadne nedostala z jednej choroby a uz mam druhu, od vcera triaška, teplota, paralen a to som sa tak tesila cez vikend na Vianocne trhy :((( nech sme skoro fit
caute baby, ja som total ochorela, zdurene uzliny v slabinach, nemozem skoro ani chodit, oblicky ma bolia, teplotu mam, cele telo ma boli, hrdlo zapalene aaaaaa
musela som odvolat dnes jedno stretko :-/ a cely vikend do utorka nonstop budem makat, navalane pripady :-/
tu je nejake podozrive ticho