caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulu, to mi je uplne jasne, preto som ti pisala, ze by to chcelo bud skolu (VSexterne) alebo rekvalifikaciu a zacat odznova.
Maoam - ani tu sa do statnej spravy nedostanes, to je utopia, aj kamoska to mala vybavene :)
no som mimo uz roky veruze...na vychode bez znamosti pracu nedostanes, takze sa pýtam znamych kde chodim, moj zivotopis a odrobene 3 roky a nejake tie dohody a brigady nikoho nezaujimaju...kazdy vidi 6 rokov rodicovskej a 30 rocnu dievku :D
Lulu, tak statna sprava, myslela som si.
Mam znamu v statnej sprave a tiez vkuse dovolenky, 5-6 do roka, stale sviatky, v piatok konci naobed......proste to je iny svet, ina dimenzia. Ked potrebuje k lekarovi, nie je problem....a v praci pianko, klidek, ma teply flek, isty, dobre zarobi a fakt sa neupachti v tej praci.
Ja som vzdy robila v sukromnom sektore = makacka za menej penazi a neisty job.
Asi by som mala ist do statnej spravy alebo verejnej :DDD.
Ale dostat sa tam? Tu to funguje len cez znamosti a rodinkarstvo.
Lulu, 6-7r? wow, v tvojom veku, to je fakt hrozne vela, to si uz uplne von z toho celeho. To by chcelo asi nejaky kurz, rekvalifikaciu.
a mozno aj preto som vkuse chora, lebo mam stres, co bude dalej
ale musim...dosli mi financne rezervy, zila som z nich...od janura som bez eura
Maoam - to je pravda, kazdy chce dokonaleho robota v praci, asi tak, kamoska je v statnej sprave a stale citam, ze je bud na PN, alebo na dovolenke, az nechapem, kde tolko volna jej mozu dat, ale ked potrebuje ide, alebo skor z prace bezne
nepracujem uz 6 rokov, skoro 7...
Lulu, ako dlhoo uz nepracujes? Vybrat si PN PARKRAT DO ROKA?? to je kde mozne, mozno tak v statnej sprave?? asi...
ale v sukromnej sfere - no chance, jedine v statnej sprave, mozno skolstvo este :-/
sukromna sfera je hlavne obrovske tempo a ziadne ulavy
no ja s tym hovorenim o mojej zdrav. stranke mam velmi negativne skusenosti, doteraz to bolo vzdy pouzite proti mne, ako v sukromi, tak aj v praci, aj zo strany sefstva
Maoam - no to ti zivot naklada, co, uff ze 400 eur v prdeli :( no to bude tvoj "problem" mozno by si mala dat najavo aj svoje slabosti, aj ked ako tak citam v praci pre to nemaju pochopenie, ale to ani u nas, mna tak vydrbali z prace kvoli angine, asi som sa mala premoct a s 39 horuckou chodit do prace, ale ja to proste neviem :( uz vcera pri skolke som takmer odpadla som myslela, ze domov nedojdem a to len nieco na mna liezlo, preto obdivujem ako niekto chory dokaze pracovat, ja som vtedy uplne mimo, milion chyb by som urobila, ale tu PN si mozes aspon par krat do roka vybrat, ci?
Lulita: dojem klame, problem ludi ako ja je ten, ze si okolie vzdy mysli, ze 'vsetko zvladnem', co nie je pravda, som LEN clovek a mam svoje hranice, blbe je, ze na ludi ako ja ludia vzdy nakladu viac, ako na ostatnych :-/, prave pre ten 'dojem'.
Malo sa stazujem, vela sa snazim vydrzat a to je obrovska chyba.
Kebyze sa viacej stazujem a viac odsuvam, mala by som sa lepsie.
Som ale v takej debilnej dlhorocnej situacii, ze nemam teraz moc na vyber, ani ohladne prace.
Preto driem aj vikendy, aj v noci. Co uz.
Nemozem si dovolit len tak ist na PN, viem, inde je to bezne a mozne, ludia seru na to, je im zle, ostanu doma a nic ich netankuje. lenze ja si to tu nemozem dovolit.
Navyse vcera sa mi zrutil PC, tlaciaren bolo treba spojazdnit, nova graficka karta, par servisnych cinnosti, 2h prace a som lahsia o 400e, asi tak......
Maoam - na prd...:) vcera som sedela pri balkonovych dverach cely den a čumela na slaninu visiacu pre sykorky...milion myslienok sa na mna navalilo, neviem sa tesit z nicoho, asi je to problem...a to som predvcerom mala zablesk radosti, ze sa aspon prejdem po sneziacom sa meste tak drb virozu dostanem :D
a ty si uzasna...ty tusim zvladnes vsetko ;)