Maoam - adventne okienko

Maoam

stiplava, smotana, pikantna klobaska, hriby (najlepsie dubaky), zemiaky, veela superkyslej kapusty, vela korenia, cibulka, cervena paprika, cierne korenie, atd.

Maoam

Lulu, z ktoreho datumu mas posledne nefrologicke vysledky, krv a 24h moc? ono ak mas len mierne znizenu oblickovu funkciu, cojaviem 75-85% este funguju normalne, tak s tym nepochodis

psychika: to je podla mojho subjektivneho pohladu tvoj najväcsi problem a tam by si mala riesit cim skor

Lulu2011

Maoam - ten chronicky zapal obliciek zial mam, samozrejme som bola cievkovana a nie je to gynekologicke, krv, hnis, bielkoviny a lekocyty mam zial z obliciek a znizenu funkciu, keby som bola zdrava bolo by super :) samozrejme si uvedomujem, ze ostatne problemy mozu byt psychickeho razu, aj ked mne sa s nimi zije priserne tazko

Maoam

a mozno mas aj neurog. tetaniu, to robi podobne priznaky, ako mas ty, ale na to je tiez neurolog/psychiater + treba doplnat vela mineralov a B-komplex.

Maoam

Lulu, jasne ze vsetkemu rozumiem, az velmi dobre. OK, tak poviem ti na to svoj nazor, si po tejto stranke uplne ok a lahke zmeny PAP steru ktore sa kontroluju, to je nic, takisto kedze nemas urologicky problem, tymto smerom nic neziskas.
Ja som bola v tom, z tvojich minulych prispevkov aj mesiace do zadu, ze doslova kapes na tazke urologicke zapaly a mas obrovsky nefrologicky problem, vsak mne to ani neslo do hlavy, ze ako vydrzis BEZ lek. pomoci v tomto, lebo to sa neda, ked je skutocny problem v tejto oblasti. Ok, takze to je mi teraz jasne a to mozme vylucit.
Ak si mala moc ok, hlieny, atd. mozu byt v moci aj z posvy(vytoku) a gyn. veci treba pravidelne sledovat, nic viac. Ak mas bolestivejsiu ovulaciu, to je bezna vec.

Jedine, na co mozes poziadast o ciastocny ID, co mi vychadza u teba ako skutocny problem je panicka porucha, z toho zhorsenie posledne 2 roky, hyperventilacie, pocit ze odpadnes, zomries atd. to je PP.
A s tym musis k psychiatrovi. Ale musis sa liecit, brat lieky, aspon rok-dva a potom mozes riesit ziadost o ciastocny ID, ak ti ho na to vobec daju, lebo podla toho, co pises, si vlastne takmer zdrava zena. :-//