caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
aha, ja som myslela ze sa tam davaju paradajky.. :D
stiplava, smotana, pikantna klobaska, hriby (najlepsie dubaky), zemiaky, veela superkyslej kapusty, vela korenia, cibulka, cervena paprika, cierne korenie, atd.
ahojte, mate overeny recept na kapustnicu. tento rok ju budem robit sama. som zvedava..
Lulu, z ktoreho datumu mas posledne nefrologicke vysledky, krv a 24h moc? ono ak mas len mierne znizenu oblickovu funkciu, cojaviem 75-85% este funguju normalne, tak s tym nepochodis
psychika: to je podla mojho subjektivneho pohladu tvoj najväcsi problem a tam by si mala riesit cim skor
preto ma napadlo, ze to moze byt aj autoimunitny problem
Maoam - ten chronicky zapal obliciek zial mam, samozrejme som bola cievkovana a nie je to gynekologicke, krv, hnis, bielkoviny a lekocyty mam zial z obliciek a znizenu funkciu, keby som bola zdrava bolo by super :) samozrejme si uvedomujem, ze ostatne problemy mozu byt psychickeho razu, aj ked mne sa s nimi zije priserne tazko
caF Flegma, ako sa mi mas, moja?
:-)
bry den
ja idem len okolo, mna si nevsimajte :)
a mozno mas aj neurog. tetaniu, to robi podobne priznaky, ako mas ty, ale na to je tiez neurolog/psychiater + treba doplnat vela mineralov a B-komplex.
Lulu, jasne ze vsetkemu rozumiem, az velmi dobre. OK, tak poviem ti na to svoj nazor, si po tejto stranke uplne ok a lahke zmeny PAP steru ktore sa kontroluju, to je nic, takisto kedze nemas urologicky problem, tymto smerom nic neziskas.
Ja som bola v tom, z tvojich minulych prispevkov aj mesiace do zadu, ze doslova kapes na tazke urologicke zapaly a mas obrovsky nefrologicky problem, vsak mne to ani neslo do hlavy, ze ako vydrzis BEZ lek. pomoci v tomto, lebo to sa neda, ked je skutocny problem v tejto oblasti. Ok, takze to je mi teraz jasne a to mozme vylucit.
Ak si mala moc ok, hlieny, atd. mozu byt v moci aj z posvy(vytoku) a gyn. veci treba pravidelne sledovat, nic viac. Ak mas bolestivejsiu ovulaciu, to je bezna vec.
Jedine, na co mozes poziadast o ciastocny ID, co mi vychadza u teba ako skutocny problem je panicka porucha, z toho zhorsenie posledne 2 roky, hyperventilacie, pocit ze odpadnes, zomries atd. to je PP.
A s tym musis k psychiatrovi. Ale musis sa liecit, brat lieky, aspon rok-dva a potom mozes riesit ziadost o ciastocny ID, ak ti ho na to vobec daju, lebo podla toho, co pises, si vlastne takmer zdrava zena. :-//