Maoam - adventne okienko

Maoam

paralelne k tomu musis brat Vitamin D 3, 20 000 I.E, hlavne v zime, lebo nefropacienti + depresivni ho maju dlhodobo nedostatok.
Zvykne to posilnit jednak psychiku, ale aj imunitny system (dokazane studiam).
Dalej musis dosledne dbat na dostatocny prisun vitaminov a mineralov, kedze ich mas vyssiu spotrebu rsp. sa ti zo stravy cez tenke crevo nevstrebe vsetko dobre.
Ono latentny nedostatok dolezitych mineralov, vitaminov, stopovych prvkov dokaze robit veeelmi neprijemne neurologicke aj imunitne prejavy :-//////.

Maoam

Lulu ja poobede neviem vobec spat, ale si mila, viem ze to myslis dobre.
Lulu, ja mam crea taky, ze este to nie je na dialyzu, ale nie je to zdaleka Ok. Blbe je, ze mam vkuse hrozne zapaly obliciek a neurogennu poruchu vylucovania mocu, cize je to dost komplikovane 'liecit', lebo jedno podmienuje druhe.
A ano, mam silnu anemiu, ale to je typicke pre nefropacientov.
Dalej vysoky protein v moci :-/7 atd., no klasika.
Ale co som chcela, este k tomu lepku: ja odkedy nezeriem lepok, mam podstatne menej depiek.
Ak neznasas lepok, nevies ho stravit, telo reaguje nan velmi zle, teda silne autoimunitne reakcie + silna unava, depresie...

skus vysadit lepok dosledne na par mesiacov, uvidis......

Lulu2011

Maoam - tak si daj slofika poobede :(

a kolko mas? som citala, ze zle je, ked je nad 500...inak viem, ze referencne hodnoty su do cca 100

Maoam

do piatku z domu ale rozumej cely vikend aj dnesok 48h bez spanku a zajtra aj v stredu tiez, to iste stvrtok, dnes rano som stihla 60 stran...
vsetko fakt blbe veci, ked nesedi ciarka, jedna stotina, konec a hlavne ide to instituciam

Lulu2011

Maoam - snad ta neklepne, dnes si uz dufam pospis!

ano na pp, uzkosti, depresie by ID byt mohlo, ale to musim min. pol roka cpat sa tabletkami, takze najst psychiatra, alebo sa vratit k svojej, nebola zla

ty mas aky kreatinin? ked mi zacali problemy, som mala hranicny, malo som curala, ale potom po detoxoch a dietach sa mi dalo dokopy

Maoam

Lulu co som ti napisala vcera, neber fakt v zlom:
1. tie nefro veci treba aspon raz za 6 mes. skontrolovat, ale ak nemas nejake velke odchylky, supervysoky crea, tak s tym na ID nepochodis, to by si musela byt uz fakt pacient ktory sa bez nefrologa nezaobide ani dva tyzdne, chapes

2. jedine co mozes je ist tym psych. smerom ohladne PP a uzkosti, inak nic