caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - chapem :(
este som sa ta chcela opýtat, ci tie problemy mas niektore uz vrodene, alebo si ochorela az pocas zivota
Lulu: uz nevidim na papiere, som ich slahla niekam
a k tomu co si napisala, mas pravdu, problem je ten, ze v mojej momentalnej situacii s nastavajucimi par OP (a par za mnou) menit toto sa teraz moc neda, chapes, ze?
ale do buducna mas jednoznacne pravdu
Maoam - no neviem, cim skor posli zivotopis inam
Lulu, na nicom (kava akurat), problem je, ze toto neskonci dobre, kvoli epi mam taku CNS, ze viem takto ficat ale uz mam zavrate, tachykardie, no nic.
Musim uz ist, inak to nestihnem.
Pa babule moje.
Maoam - no prezrad na com fičíš, že vladzes
Lulu, pokladam to za F-kovu dg. u nej, tak ci tak a ano, musi sem chodit dlho a sledovat to tu denne, takze si sere do huby, s prepacenim.
Dakujem ti za mile slova.
Lulu, no tak ze som tento rok nebola ani na dovolenke a mala asi tri vikendy v roku, mi nikto neuveri, ale tak co uz.
OK, niekomu tu ocividne strasne kolem oci. Idem pracovat baby, pekny vecer.
Majte sa.
Maoam - neviem z nejakej konstelacie su to pritiahla, ale zrejme je to niekto kto tu chodi dlhsie a ano zial je tucna...
tvrdi, ze nema ziadny problem s vahou, ale pyta sa ako grcat a ze sa 3x tyzdenne prejeda
napada ma viackrat, opytam sa aky ma so mnou konkretny problem a ona napise, ze ziadny...
ako wtf? a preco zasa ja?
a cely vikend som mala zapapierovany takisto, proste neskutocne, ale totalna schiza, ked sa jej opytam, neodpovie :D