caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kabel, v mojom zivote bolo tolko BAP-ov, hraniciarov a psychopatov, ze presne viem, ako vedia nadherne znicit inym zivot a tyrat ich roky a pritom sa citia oni cely cas ako OBETE :DD
no a ziadna sebareflexia
ale rata sa mi vyraz posadnutost vlastnymi pseudoproblemami :D
Maoam, vystihla si podstatu psychopatie alias poruchy osobnosti-je to porucha, ktora strpcuje zivot nie pacosovi, ale jeho okoliu v prvom rade.
ph. je v puberte a uz takyto prejav, cakam, kedy sa poreze na papieri pri pisani domacej ulohy a zalozi temu o tom, ako sa poskodzuje :-DDDD
kabel: hej, na paraleny a b-komplexy si pamätam :D
jeeeeeeeeezisi, ten nick mi nieco hovori, ale kombi histrion, BAP alebo Borderline - to tu vidat casto, hoci sem chodim strasne zriedka, takze neviem, aky je stav :D
ale PPP, tam ich je vela a v psychotemach tiez
ale byt Borderline-osobnostou a histrionom asi nie je bohvieco - teda najmä pre okolie a spoluzijucich jedincov...aaaaaa
hrubku odpustam, boli tu ovela horsie :-DDD
hraniciar je philips, tema odpor k jedlu, ked si to spojis s jeho predchadzajucim temami, kde sa travil paralenmi a B-komplexom, ci co sa ch.joviny to vyzobal, a jeho posadnutie vlastnymi pseudoproblemami-no este prichadza do uvahy, ze je histrion, alebo nieco kombi :-D
maoam, za tie tri eura u gyndosa si si aspon poriadne UZILA NA KOZE??
asi sa stanem tiez hraniciarkou a este sa zrutim a bude :D
kabel, gyndos mi povedal, ze mna na mna budget 3 eur :DDDDD
ja som sa nemohla prestat smiat
apropo - zdravotne poistovne vyryzovali 30 miliard eur...za vlanajsi rok...
aaaaaaaaaa mala som hrubYcu :D
cize blYstiace oci, prepac kabel-ka
a kto je ten novy hraniciar a este muzskeho rodu? fiha...
Maoam, povedz, nech ti dochtor vypise navrh na kupelnu liecbu na seycheloch-to bude gulanie oci, ako ked spomenies neurologovi liek nad 10eur...
inak mame na fore dalsieho hraniciara