Maoam - adventne okienko

kabel

Maoam, to bude tym, ze vynechala patentovane skodlive chemikalie :-D
Inak ten ujo ma jasne priznaky tazkej psychickej poruchy, len bohuzial sucastou tejto poruchy je absolutna absencia nahladu chorobnosti, takze liecitelnost je minimalna, ak vobec nejaka...

Maoam

kabel: jj, toho som si vedoma, ak na mna niekto vyrukuje s tym, ze ideme nan totalku a uz mu blistia oci, tak radsej zajdem po druhu, tretiu a aj stvrtu mienku

kabel

Maoam, to vies, ze dochtori sa casto nezhodnu, to bude tym, ze su to ludia :-D No ale cim menej do teba vrtaju, tym lepsie. Preto pozor na tych, co prilis hlasno strngaju s nozikmi, chirurgovia su nebezpecni, lebo maju casto ego vyssie ako vedomosti :-D

Maoam

kabel, ja som tieto alternativne prispevky kedysi prestala citat z toho dovodu, ze v kazdom sa uvadzali neustale rady novych a novych pripravkov, proste to aby clovek nakupil za kontajner doplnkov za tisicky eur ci dolarov

no na nefro skoncila nedavno jedna pacientka, ktora pila koloidne striebro ci co, vravel mi dochtor

kabel

pikosky z fora neviem, ale bola zmazana tema Vybicovanie imunity (1. verzia), kde kraskaham predviedla celu skalu hluposti a nevedomosti a zamontoval sa do toho aj agresivny R NG, ktory nadaval lonely za to, ze systemovy lupus lieci klasickym sposobom (vdaka comu zije, heh) a ze sa odvazila uviest pripad pacientky, ktora dva roky uspesne liecila lupus alternativou, az skoncila na dialyze.

Maoam

kabel, najlepsie je, ked co lekar, to iny nazor na tu istu vec...dobre nie?

a teraz si vyber :DDD

jeden uz planuje totalku, dalsi sa chyta za hlavu a pod.

neurologa mi ani nespominaj, mame generalny rozhovor koncom februara

no snazim sa pocuvat svoju intuiciu a svoje telo, lebo lekarom osobne moc nedoverujem...prilis vela zlych skusenosti na par vynimocnych vynimiek

baby, momentalne ficim na kokose, cokolada s kokosom a tak