caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - tak nieco mame v rodine, mama to nema, ale stryko ma take problemy, ze cukor v moci a aj ja mam plno cukru v moci, preto si mysleli, ze mam cukrovku ako vysitu, kopec cukru v moci, ale v krvi bezne okej
Maoam - ja osm uz bola psychicky v srackach...dokonca mi ustupili astmaticke zachvaty odkedy mam pracu, velmi som sa trapila, ze skoncime na ulici, ale aj tak este nie je vyhrate, praca je velmi psychicky narocna, po nabore vraj polovica ludi odide, lebo sa zrutia, nemas ziadne prestavky, pýtanie na wcko a ine lahodky a ides v kuse a riesit a makas, taka otrokarska pozicia, ale som si povedala, ze vydrzim kolko mozem
ten hroznovy cukor je dobry napad, kupim si v lekarni
hej je
ja to mam tiez
inak to byva dedicne, mozno to ma aj tvoja mama alebo otec
to bude nejaka metabolicka porucha, vcera som sa fakt najedla, napila coly a kks do 20 minut uplne, okej
Lulu, tak nakoniec tie tvoje stavy budu 'lahko' riesitelne:
1. nos vzdy nieco sladke so sebou, najlepsie sumive cukriky, hroznovy cukor, ovocie
2. pi minimalne 1,5 l tekutin, lepsie 2l denne
3. kedze zarabas, budete sa mat fin. lepsie a bude menej depiek a bezsennych noci ;-)
ja to mam tiez :-)
preto vzdy mam so sebou nieco sladke, rychlo sa dostavam do hypoglykemie
Maoam - ja to mam take divne s tym cukrom, ked som bola nalacno mala som raz 3,4 a inokedy dokonca 6, proste nieco nedobre, som sa bala, ze mam cukrovku, ale pri dalsich testoch sa nepotvrdila, potom mi kazali sa najest a mne cukor klesol este viac, bolo mi nevolno, klepala som, akokeby telo nevedelo nakladat s inzulinom, alebo neviem, dr. ma strasil, ze mam nejaku predispoziciu, ze ten cukor nie je okej
Lulu, ale ja sa nedivim tvojim slabostiam, zavratom a Co. ,ked si dehydrovana latentne dlhodobo a zrejme casto mas aj hypoglykemiu.
Maoam - no, tak ja radsej ani nepisem, kolko som toho vypila, ano necitim smad, vypila som 2 dvojdecove pohare vody + jednu kavu za den, ale hlavne ten cukor mi chybal, kedze som jedla len bielkoviny v ten den, rano kusok syra a na obed cottage a tuniak
hej je toho vela prevela, no, ale musim makat
ja by som si chcela rozsirit zbierku bb, no zvbierku ako zbierku mam len dva :), kremov, ale najskor musim nieco zarobit
Lulita: do toho sa dostanes, ono dost vela rokov si toho moc nerobila, mozog si odvykol riadne makat, to sa spravi, to je vsetko zvyk a trening, uvidis
apropo - ak mas v miestnosti vyssiu teplotu, predpokladam, mam teda pocit, ze si typus, ktory MALO pije tekutin, ono to vela robi ohladne tlaku, cukru atd. v tele, takze by si mala zvysit prijem tekutin aspon na 2l, ak ti je to nemozne, aspon 1,5 litra od rana pocas celeho dna pravidelne, to je tiez cisto otazka navyku
postupne navysovat o 50ml atd a dopracujes sa jedneho dna na 2l, co prospeje aj tvojim oblickam
Gosh: hej, drzi, ale asi som ocakavala od toho viac :D, ale je to OK, dobre to znasam, ziadna alergia, ale dost drahy spas, ten Gosh no nic
A tie BB-creamy, dufam, ze pridu, objednavala som z Ebay.com ........