Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Lulu2011

idem si dat prazenicu, uz na mna píska muz z kuchyne, ze panvicu treba umyt, bol nakupit, tak nemoze dve cinnosti urobit, omg :))

Lulu2011

a co sa týka prace, strasne narocna, ale to nie, ze si vymyslam, ale ozaj, to vsetko co sa ucime to su kvanta a kvanta informacii, tucne skripta, mam dost :( aj niekedy uvazujem, co som si to na seba nalozila, omg :(

Lulu2011

Dobrý den :)

Maoam - akoze neodpadla? :D no, ale drzi make up pekne cely den nie? ja som cez den v neskutocne vykurovanej miestnosti, kde by sa hodili skor plavky ako oblecenie a drzi a som rada, ze sa rano nemusim po dmake up kremovat, leb to nemam rada, no som zvedava co povies na bb kremy

mna HaM stve svojimi materialmi, lacne šity pouziva :( vcera som videla tricko s drahokamami na ramenach (najnovsi trend, umele drahokamy na obleceni) a kvalita toho tricka a la handra na umyvanie okien, to ma stve, kracaju s modou, ale na materialy si absolutne nedaju zalezat! ako som sa tak rozculovala, mi muz vravi, ze mala by som si vlastnu znacku vymysliet, a lebo im dohovorit, ze mna potrebuju na spolupracu :)) ) kazdopadne im ide urcite o setrenie, vsak, co tresnu na handru cenu 15 eur a vyrobna dohnota tak 50 centov, omg! ale tu bundicku z katalogu co chcem to bude lepsia latka, len akurat prave ju tam nemali :( presne tu konkretnu vojensku

hej, pravdepodobne mi klesol cukor v krvi, dala osm si taky odlahceny den na precistenie, do toho stres, vykurena miestnost a urobilo to svoje zrejme, ale som to dohnala, omg! ale bol zlaty, ze sam od seba mi vsetko pokupil, ked videl aka som bleda a hotova, lebo inokedy ked tlacim pri pc sladkosti, tak to uz pocuvam, ze sa mam krotit, lebo ako ma bude v lete fotit :))

tiez potrebujem XL vajce kinder, ale nie pre seba, ale pre maleho s hrackou, chceli za nho hrozne vela, ale uz islo do akcie, mala by som sa poponahlat, nie, ze ho vykupia, na velku noc mu ho dam

Maoam

apropo H und M: ja som bola roky alergicka na ten obchod, ale zmenila som nazor, nahodne som minule bola v nom a nasla super podprsenky + dve tricka, fakt super

Maoam

Lulita: Gosh mi uz prisiel, zatial som z neho neodpadla, ale nie je zly

no a este cakama na BB-cream Misha a BB-Cream Skin 79

Maoam

tak musim sa zastat Flegmusky, ona o rok a ja o dva uz budeme patrit do 'strednej generacie'.........kedze mladi su vedeni od 18 do 35 :DDDDDDDD

Lula: cauko, no ze zijes :D, ako sa ti paci v praci? no tak to je nezvyk, taka zaberacka po rokoch, musis si zvyknut na zataz, to je cele

muz mal ako vzdy spravny liek na teba, dobre si ta pozna a vie, ze bolo trebas podvihnut glukozovy level v krvi :DDD

baby, tu zima, kopa snehu, nula stupnov :DDDDD, jar v nedohladne

to XL vajce je kupeneeeeeeeeeeee