caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
mne by asi neonovo ruzova nesekla, co ja viem...ani to nejdem skusat, lebo budem rychlo rozvedena :-D
mna raz jeden pozval na kavu, ktoru som si musela sama zaplatit
xxy - no teraz to uz viem aj ja, ze neon prestava v pracke svietit, preco? :D na vysokych otackach sa vypari, ci co
Maoam - ja som najvernejsia zena na svete, ja fakt nechcem nikoho ineho, milujem ho najviac na svete, ale pozerat sa mozem nie? :) a ja som presne ten typ, ktoremu sa paci tak 1 chlap z tisic, mozno jedneho za rok uzriem vhodneho na pozretie, mala by som to tazke, ak by som si mala nejakeho vybrat
uragan-strasny vietor! v tatrach opat kopec povalanych stromov :-(
haribo pasta frutta? to nepoznam :-D
ja som kupila marcipanove tycinky s nugatom, vola sa to belnuga (?) a stoji to 59 centov v bille.
kabel: mne ta neonova ruzova fakt sekla vtedy ;D
aky uragan ste to mali na SVK?
kabel: mna raz jeden chlapik pozval na rande pred sto rokmi a text znel: nemam peniaze na to,aby som ta pozval na kavu do podniku, ale pod ku mne domov, urobim ti Nescu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aky urgan?
premyslam, co by povedal ujo kabel, keby som si navliekla nieco neonovo ruzove...asi nic, len by zavolal diskretne kolegu a odpratali by ma na ....hadajte kde :-D
Kabel, gyndos vobec nie je pekny, ale ma charizmu a ten zubar ma ine korene, nie nemecke, to bude asi tym :D.
ale najdu sa tu fesaci (muzi), to musim uznat, no
co mame nove? ja sa prave krmim Haribo Pasta Frutta