Maoam - adventne okienko

Maoam

kabel, ak natrafis na znacku LINDT, to je svajciarska cokolada, je to drahe ale strasne fajne, mozno to u vas niekde zozenies urcite

Maoam

dodatok - nastastie si vybral dotycny tie, ktore mam menej rada a este som mala zasobu v kufri, o ktorej dotycny(a) nevedel(a) :D

kabel

Maoam, aj ja kcem svajciarske pralinky, ale u nas sa az take delikatesy neviem kde daju zohnat.
su tu take obchody s rucne robenou cokoladou, ale som chcela vyskusat a kupila som dva ks nugatovych kociek velkosti 3cmx3cm a vyvalila som sa to 5 eur!!!
ze ma vtedy neodviezli...

Lulu2011

mne ten neon isiel v lete, ked som opalena, aj ked od kamosa mi bolo povedane, ze to je pre pubertacky a nie pre cerstvu 30tnicku vraj mam prejst na elegantne veci :)))))) hej presla som, mam vyhliadnute rifle z HaM na totalku roztrhane :p :p :p

Lulu2011

uragan - nam rozlamalo vsetky lavicky pred barakom a ja som nemusela ist po svojich na postu, ma posuval vietor :D ale bol to masaker...som myslela, ze koniec sveta nastal

Maoam

Lula, tak bola som mlada, sprosta a este zver muzovi veci na pranie, no...

co uz ked to dal na neviem kolko stupnov a nespravny program..:D

kabel: ja som mala dnes svajciarske pralinky,adekvatne k intenzivite mojej depky boli potrebne