caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulu, ja sice superstar nepozeram ani nahodou, ale tento priberaci trend som si vsimla
a vsak sa ani necudujem, ked clovek vidi, ake jedlo tvori zaklad dnesneho cloveka, mekace plne
nie nema, ona ma len nos operovany, mala sirsi
ja len preto pisem o tych ustach, ze furt tvrdili, ze to ma plastiku
usta jak mater :D vsak musi byt aj po mamke nie
kabel - ja osm si dnes pri pozerani superstar uvedomila, ze 90% mladych bab ma velke zadky a tucne su, jedna za druhou, mozno 2 boli stihle, za mojich cias bolo viac chudych bab, ale je pravda, ze ked muz zmenil sirokouhly obraz na menej sirokouhlý trosku schudli, ale aj tak :)))))))
minule som natrafila nahodou na fotku toho dietata, co ma angelina s pittom a ma usta jak mater...
kabel - neviem, telku mam za chrbtom, ale muz je nejak ticho a kuka a kuka, tak mozno ich dala dole :D
Maoam - kazdy ma brucho :)) mne vies co vadi, ze ked chodim sa mi vyhrnuju tricka hore, teraz to skryvam pod bundu, ale o chvilu nebude pod co ako ma to se.re chcem jest kvanta sladkosti a byt stihla!!!! :))))))))))))))))))))
nejaka vtipna story by bodla.. ale prdlajs, nic. iba dcera velvyslanca sa vyplakava ze ju nechce stary chren. no nic moc teda
xxy a co by si rada?