caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
uz je cierna, muz je kludnejsi, viac sa mu pacia tmavovlase
ja osm zjedla malemu Fidorku, omg, ked to zisti, musim mu zajtra kupit nenapadne novu, dnes som uz mala Romancu, muzove zlate oplatky, maleho Fidorku a kosik prazdny
ja v konecniku problem nemam, je to niekde vyssie, ani bolesti nemam, krce, nic. Mg nepomohlo
kukam angelinu, akurat sa srpchuje a prehodila mokre vlasy spredu dozadu sprevadzane zmyselnym prskanim vody na dlazku
abo lepok...skodi
aaaau ze kolonoskopia
kabel - ja to doverne poznam, raz som nebola 14 dni a bala som sa, ze ma roztrhne fakt..uz ani neviem, co mi pomohlo...ale stale mam problemy, ziletka v zadku, strasne bolesti, aj uzku stolicu casto, ale ja som ten typ co radsej umrie, ako hadica, na uspatie nemam, bojim sa, ze tam mam nejaku prekazku, na zrýchlenie criev pomaha magnezium tak skus to
snazila som sa behat, reku to crevo dokladne ponatriasam, a ono nic, drichme dalej, ani vobec nemam pocit tlaku v bruchu. kablovi radsej nic nehovorim, dal by ma presvietit od korienkov vlasov po nechty na nohach.
neviem, co mam s crevom, uz 7 dni som nebola na wecku, dva dni zeriem guttalax a nulovy efekt, opakuje sa to uz dlhsie a neviem, kde je pricina, lebo strava je OK, zelenina, ovocie, ovsene vlocky, vlakniny mam dost, ziadne potraviny so zapchavajucim efektom, ide ma z toho porazit, mam pocit, ze creva relaxuju kdesi na plazi, ci co...
kabel a co mas s crevom
kabel: mam bolesti a otrasne, ale jest musim, tak co ine mi ostava :-//