caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam, baby s PPP su najnevdacnejsi material na liecenie spolu s poruchami osobnosti. Ked nechce pacient spolupracovat, nema vyznam sa mu venovat.
aj do ucitela? :D ja si pamatam len toho zadaneho sofera, ktoremu nerozumie zena :))) a s ktorým sa URCITE NEVYSPI a o par dni sa vyspala :)) a potom ju nechal
presne, ona nema ziadnu hodnotu seba samej, resp. ju neciti kks, taky chlap na ktoreho natrafi musi mat radost, hned s amu nuka dcerenka bohateho ocka do postele, on to zneuzije a este si urcite pochvaluje na aku hus natrafil a to jej zamilovavanie vkuse do niekoho omg!
myslite, ze sa s nou rodicia vobec doma bavia? mi pripada, akokeby zila niekde sama v suterene, ved to dievca sa nema komu zdoverit mi pripada
Maoam - no je to tak, ja si nesmiem sladkosti kupovat, keby bolo na mne mam plno kosik blbosti a doma to futrujem
Maoam, ale vtedy mala iny nick, nie?
ona pise stale.. nonstop. s prestavkami. a vzdy riesi chujoviny, proste prievan v hlave.
mne utkvela Truffla v pamäti, ked bola beznadejne zamilovana do svojho ucitela
kabel: uz si to presne nepamätam, ale bolo to nieco okolo 43kg na 161-163cm, atd......no tem bolo okolo toho viac
jaj, tak zas az tak zmapovanu trufflu nemam, lebo ked vidim prilis dlhy prispevok, preskakujem :-D
kabel :D
momentalne za najblbsieho povazujem M......a, truffla je este v puberte, to je ista polahcujuca okolnost