caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kardinal je co za typka?
Kabel, ale ine som chcela - kde si sa tak dlho tulala a ako sa mas?
Maoam, vsak povedz neurologicke, nech ta kludne posle na psychiatricke vysetrenie, ci mas sklony k zavislosti :-DD
Ale pockaj, kym sa ten lamotrigin usadi, mozno ho potom ani nebudes potrebovat, ktovie...no a na valproat si sa nepytala?
no zamiloval si ma uzivatel menom Kardinal, ten priam miluje moje prispevky
Kabel, preboha, len ten nie...
Maoam, ze ty si sa ulakomila na nejakeho typka z tohoto fora a chces ho dostat, tak rozbijas vztahy...taky Mimulus by ti sadol, to by bola rychla chlapovrazda..
Kabel, veru 'matadorky, samice' a ja som bola minule aj 'rozbijackou manzelstiev' :DDDDDDDDDDD
tu sa vsetci boja, ze sa stanes hned zavislou, pritom ja som typ pacienta, ktory nie je zavisly, ja som napr. isty cas svojho zivota fajcila cigy a prestala som zo dna na den, bez toho, aby som sa vratila k tomu, proste nie som zavisly typ a Diazepam uzivam vylucne pri GM a ked je to nutne, no ale tu su lekari taki superopatrni, na jednej strane to chapem, lebo vela ludi ma velky sklon k vzniku zavislosti,ale v mojom pripade o to fakt nemusi mat obavy, no a este je tu tema slavneho budgetu :DDDDDDDDDD
tu su lekari uz chori z toho, maju nocne mory, aby nahodou nenaordinovali liek nad 2 Eura a nepresiahli ten svoj budget..strasne daco
vydrapila som jej ho z ruky, pritisla a usla :DDD, ale nie, len ten vyraz ja neviem co tu maju neurologovia taki problem pri nestabilnych epileptikoch, kks, este mi robila aktualne EEG a premyslala, ci ma neposle do specialnej kliniky na sledovanie epizachvatov, lebo som nestabilna, no ale ja chcem najprv otestovat Lamotrigin, mozno sa pri nom vystabilizujem, to by bolo super
a ten Diazepam mam 10mg pri GM, no tisla k hrudi, tisla a ako! :D