Maoam - adventne okienko

kabel

Maoam, vsak povedz neurologicke, nech ta kludne posle na psychiatricke vysetrenie, ci mas sklony k zavislosti :-DD
Ale pockaj, kym sa ten lamotrigin usadi, mozno ho potom ani nebudes potrebovat, ktovie...no a na valproat si sa nepytala?

kabel

Maoam, ze ty si sa ulakomila na nejakeho typka z tohoto fora a chces ho dostat, tak rozbijas vztahy...taky Mimulus by ti sadol, to by bola rychla chlapovrazda..

Maoam

tu sa vsetci boja, ze sa stanes hned zavislou, pritom ja som typ pacienta, ktory nie je zavisly, ja som napr. isty cas svojho zivota fajcila cigy a prestala som zo dna na den, bez toho, aby som sa vratila k tomu, proste nie som zavisly typ a Diazepam uzivam vylucne pri GM a ked je to nutne, no ale tu su lekari taki superopatrni, na jednej strane to chapem, lebo vela ludi ma velky sklon k vzniku zavislosti,ale v mojom pripade o to fakt nemusi mat obavy, no a este je tu tema slavneho budgetu :DDDDDDDDDD

tu su lekari uz chori z toho, maju nocne mory, aby nahodou nenaordinovali liek nad 2 Eura a nepresiahli ten svoj budget..strasne daco

Maoam

vydrapila som jej ho z ruky, pritisla a usla :DDD, ale nie, len ten vyraz ja neviem co tu maju neurologovia taki problem pri nestabilnych epileptikoch, kks, este mi robila aktualne EEG a premyslala, ci ma neposle do specialnej kliniky na sledovanie epizachvatov, lebo som nestabilna, no ale ja chcem najprv otestovat Lamotrigin, mozno sa pri nom vystabilizujem, to by bolo super