caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam, ked bude nejaka zabavna vztahova tema v hlavnej diskusii, tak mi tu nechaj odkaz, lebo mna vzdy odradia tie prestylizovane a najma pridlhe prispevky a preskakujem to :-)
OK :-D
Bo ked naklusem do DMky, tak som pri tych stojanoch za magora, to si vies predstavit, a hned vyzeram podozrivo a ujo bezpecak sa hned "nenapadne" posuva mojim smerom :-D
Ja mam teraz taku zelenu od Rival de Loop, ale mam aj od Essence, Loreal su zbytocne predrazene.
Na toto je ale expert LULITA, opytaj sa jej, ta ti vysype hned zo 10 roznych druhov.
vsak by sa ani k nicomu, co mam v skrini, nehodili
a ked si predstavim pohlad uja kabla :-DDDDDD
Nieee, baleriny kupovat nejdem, ja len ze na mladych zabach je to zlate. Inac vobec netusim, z coho prameni tento moj "vkus", co sa balerin tyka, lebo na babiky a princezne som nikdy nebola, ja som ako decko bola cez stavebnice odbornik :-D
mala som na mysli, ci nemas konkretnu skusenost s nejakou takou spiralou
jednu (celkom dobru) som stratila a druha je sice LOreal, ale otrasna, drobi sa!
vsak si mlada, kludne si ich kup, aj Xxy ich nosi velmi rada
ja neviem preco, strasne sa mi pacia baleriny, hoci kvoli veku a mojmu typu ich nevlastnim a nenosim...no ale keby som bola mladucka, tak nosim len tie :-D
Kabel: vsade, kde na spirale stoji VOLUME-mascara, napr. Rival de Loop, tie nestoja vela
ja lodicky nevlastnim....
mam clenkove vyssie cizmicky, no to sa k rifliam hodi vzdy, ale ak by som teraz mala ist niekam, kde sa vyzaduju 'lodicky', tak by som mala XL-problem :D