Maoam - adventne okienko

kabel

no viem si predstavit, ako si si tisla diazepam k hrudi ako prave narodene dieta :-DDD aku davku lamotriginu mas? Zvysuje sa postupne.
ze "matadorky" :-DD

Maoam

ale ma minus za to, ze ma tiez problem s Diazepamom pri GM, skoro som jej recept z ruky vytrhnut musela.......:DDDD

Maoam

Kabel - ale ma u mna plus za to, ze mi dala ten Lamotrigin, hoci moze to byt sposobene aj tym, ako som si ho vypytala, asi si myslela, ze ho beriem uz nejaku dobu a odsuhlasil to iny lekar...:DDDDD no v podstate ano, ty :D

ale znasam ho lepsie ako Gabapentin a Keppru, musim uznat, dala si mi ako vzdy SUPER TIP + k tomu Topiramat a snad to uz bude lepsie

Maoam

Kabel - no tak prepasla si hlavne vela vztahovych tem, nad ktorymi by ti rozum zastaval :-)), privela submisivnych zien a akonahle sa v temach objavili sebavedome zeny s normalnymi a inteligentnymi nazormi, boli niektorymi muzskymi prispievatelmi oznacene za 'matadorky a najväcsie samice na fore a pod', :DD

no k neurologom: ja neviem, ja mam pocit, ze neurologovia su nejaki divni, coraz divnejsi :DDDDDD, alebo zeby som ja mala stastie na takych? no tato je tiez nejaka divna, ale este neviem preco, len mi nieco na nej nesedi, ale tak potrebujem viac navstev, aby som prisla na to, ze co :DDDDDDD

ale nema TPCH-skrinku

Maoam

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tak idem od compu a presvihnem Kabel!!!!! to ani mozne nie je toto.....

ja som vcera so zvesenou hlavou vypla comp :DDDDDDDD a ona tu!

Vitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj spät medzi nami, no ziadna diska, ziadni fesni Nemcuri, ti su uz zadani, alebo su to sportovi maniaci, ktori surfuju po mori alebo lietaju na rogale alebo chodia na autocrossy a pod. :DDD, alebo by to bol daky ozembuch, ktory by ma vlacil po trhoch s klobaskami a pivom a siel by so mnou na Oktoberfest :DDDDDDDD.

Ja som vcera sla pozerat vecer DVD.

Polske keksy z plastu :DDDDDDDDD.

Kabel, strasne si tu chybala, vela si prepasla!!! No a dali mi ten Lamotrigin :DDDDDD. Na tvoje odporucanie, drzo som si ho vypytala a lekarka uz pisala.......:DDD, inak mam novu neurologicku a je nejaka divna, musim ju chvilu pozorovat, bola som u nej len raz zatial, no a dala mi dalej aj ten Topiramat :-).