Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - ako si napisala o tých kaviarnickach, hned som si predstavila tie rozne francuzske ulicky a parapety plne kvetov a vonavu kavu s croisantom ááá, na terase nejaka ta markiza, no jo...brala by som

alergiu mam ako bic, som si akutne bola v lekarni kupit tabletky, lebo Zodac co mam doma po nom som zabita, som chcela nieco jemnejsie, v maleho skolke kvitnu Brezy, ako som tam vosla koniec, nachcipana som odtial vyliezla a boli sme v cukrarni, padla minonka, laskonka

Maoam

caute bosorky, no ako? :D

flegmus, to som naschval napisala, ze sa niekde flakas, lebo som presne vedela, ze na to zareagujes a prides mi sem vynadat :DD - no aspon som ta sem dotiahla konecne :DD

Xxy - ja mam Margot :D

Lulu: no mne osobne by dost vadil hluk a ta kopa ludi + nemam moc rada Slnko a horucavy, ty si asi taky letny typ

no lol, som sa zasmiala na tom, ze teraz byvas pri McDonnalde a potom by si teoreticky sla byvat k Tescu :D

neviem, na mna moc hlucne, vela ludi aaaaaaa + slnecna terasa, vkuse horucavy v lete aaa aaaaaaa

ked uz mas (te) radi horucavy, Slnko a podniky, tak sa prestahujte do nejakej juznejsej krajiny, budete mat more za rohom, vsade kaviarnicky, teplo skoro cely rok.............