Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

Lost, ak si s niekym, s kym ti je dobre (s Bastienom ti dobre je, snad aj s tou babou bude), tak je jedno, ake je pocasie, uz len zmena prostredia ma pozitivny vplyv, ina rec, iny vzduch, ine jedlo........chod chod chod :D

Vojtoo

ale ak sa mi tam zapaci, viem kde kupim maly domcek :D to by bola ina parada, ze sadnem do auta a idem si k moru na "chatu" :D ale najskor tam musim obehat vsetky miesta, aby som nasiel "to prave orechove" miesto.. :)

Vojtoo

Maoam
lenze ja to mam take extremne 50na50 a extremne neutralne :D
plus ci zobrat psa alebo nie
ale asi pojdem podla stareho planu, traja :D no..
neni co pokazit..
lenze pocasie ma stve, neda sa ist len tak, lebo jedina moznost je vyuzit predlzeny vikend..
maoam a vies ze mam kufor zbaleny? :D
pred par dnami som si povedal ze idem hned.. aj som tam volal na 1 uvytko, ale nezdvihol mi :D
keby zdvihol tak idem...
ale cakam este na nove brzdy na auto :D
ale nedokazem si to predstavit, co tam budem robit :D to bude "sranda" fakt "sranda"...

Lulu2011

zajtra ma byt nejaka burka, tak sa idem dat dokopy, mi muz kaze sa pripravit, ze niekam vybehneme, co som pozerala pocasie tak ma byt v utorok uz poriadne horuco a ja budem v kancli :(((((((((

Maoam

u nas je 10 stupnov a prsi :DDDDD

Lost, tak to musis ty vediet, ci chces byt sam alebo so zenskou....daj na svoj citak

Vojtoo

aj by sa mi zisla taka mala prehanka :D
myslim nejaky maly dazd, lebo uz je take prasno, ze je prechadzka po polnej ceste s Bastienom utrpenie :)
uz aj smrkam prach/zeminu :D strasne nieco..

Vojtoo

ved pockaj :D ak si pojdem umyt auto, hned zacne prsat :D (ja mam taku smolu, ze po 4 z 5 umytiach fakt zacne prsat do 1 hodiny..)

Lulu2011

a ten prechod zo zimy do leta je strasny, kym sa adaptujem, v praci som zdochynala, mali sme tam snad 100 stupnov bleeee, ked pridu horucavy neviem co bude, kss, daju vraj klimu, ale to vraj tiez nie je ziadna vyhra, ale asi lepsie ako mat kolapsove stavy z prekurenej miestnosti kde je milion ludi a zapnutým vyhrevnych pc