Maoam - adventne okienko

Maoam

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

no kde sa nam tarala nasa sefka?? postradali sme ta tu, slzy ronili za tebou :D a vyzrali sme ti vsetok marcipan

Vojtoo

hmm,noo.
ze je tam strasne vela ubytiek, prakticky co dom, to ubytovaie, cize domaci tam neviem ako ziju :)
nechapem ako moze byt tak obrovska ponuka ubytovnai s tak vysokou ceonu (vysoke dane? kartel?), pricom aby bolo vsetko obsadene, tak to potom je neskutocny dopyt, tj. musia byt prepchate plaze viac, ako vlasy na mojej hlave (a to ich mam huste, tak isto ako moj pudel :D )..
a presne take masochisticke, alebo masove dovolenkoveveci sa mi nepacia :)
i ked v auguste so mtam este nebol, ale preferujem take umiernene plaze, ze par ludi atd.. nie take ze hups sorry pane ze so mvam stupol na brucho, ups sorry madam, ze som vam stupil na hlavu, nevedel som preskocit 5 hlav naraz, atd atd.. :)

Vojtoo

no ale ako pozeram ceny a obsadenost, ono je to aj fajn investicia :) ja by som tam chodil cez zimu a v lete z toho prijmu by som si chodil na ine exotickejsie dovolenky :D
i ked ROI (return on investment) neni bohvieco,,, avsak ak odiverzifikacia (v nasej politicky nestabilnej krajine) je to parada.. i ked, ruzove okuliare :D ale tak, mnoho DE/IT ludi tam ma nieco.. takze to je fakt zaujimava krajina, cele to HR.. na jednej strane divne, ze dovolia takto rozpredat svoj narodny poklad (pobrezie), na druhej, mozno je to vacsia krajina ako sa zda byt :D

Maoam

Lost, vela Slovakov ma v Chorvatsku haciendu, byt alebo domcek a chodia polroka byvat tam a zvysok na SVK :D, zvlast ti co su na volnej nohe alebo maju zivnost a tak, prezimuju v Chorvatsku, no super.