Maoam - adventne okienko

Maoam

KABEL - mam na teba otazku, poznas liek (v DE pod nazvom Myocholin 10mg alebo 25mg), ucinna latka je Bethanechol(chlorid), je to cholinergikum ako Ubretid, chcela som sa ta iba opytat, ci na SVK ten liek tiez mate a ak ano, pod akym nazvom, DAKUJEM.

P.S. ten liek Ubretid u vas stoji 8,52e, v DE skoro 100e (to iste balenie...), urcite ale na nom budem trvat, aj cez moju mrtvolu.
Vela som dnes o nom citala a Ubretid 5mg sa podla popisu zda mat menej vedlajsich ucinkov ako Myocholin (Bethanecholchlorid), pozrela som si aj Mestinon, ale najprv sa dam otestovat na tu Myasteniu gravis, ale cim viac o tom citam, tym viac mi vsetko do seba zapada.
Ak mi liek bude schopny zvysit tonus v detrusore, bola by to pre mna obrovska pomoc, lebo na neurostimulatory (sakralna neuromodulacia) sa tu caka veky a stoji to tisice eur. Implantuju sa tie vecicky u vas? Tu ma na to licenciu len par klinik.

Tak este raz dakujem za pomoc a info a prajem pekny vikend.

Maoam

caute baby,
som rada, ak vam nevadi, ze tu s Kabel konzultujem pre mna dolezite veci, bohuzial nie som na SVK, aby som prisla do jej amb osobne :DD. Tak dik za trpezlivost. Je to bozsky clovek, tak si ju vazte!!!! to ste dostali odo mna prikazom :D

Lulu - no to poznam, navraty za tmy (ale aj vstavanie o 5 na 7), nic moc no, hlavne ze mas dobreho muza, ktory si ta pride vyzdvihnut, to je od neho pekne
Lulita, ja mam prac. vikend, treba mi zmaknut ca. 250 stran :-/, vcera som bola po 48 hod bez spanku, tuto noc sa zadarili asi 4h aj to prerusovane, uz len odstrelit ma, fakt, sliepnam, hlava ma boli, este cakam na MS, paraaaaaaaaada.

Flegma, Xxy - zijete?

Lulu2011

Ahojte,

vsak je to zdravie.sk tak o diagnozach tu to musi frcat, ci? :)) hlavne nech info pomozu

ja mam cely týžden take smeny, ze robim do noci takmer, minule som prisla domo o 22tej, ale vonku prijemne, nejaky koncert bol to hulakalo dovnutra do prace cez otvorene okna, dnes som koncila o 20.15, potom prisiel po mna muz, ja letne saty, ved dnes bolo horuco, ale vecer po praci uz chladno, tak sme sedeli vonku, dala som si jedno fantasticke miesane pivo a s dekou na sebe KONECNE relaxovala, zahul tyzden, tak si uzite vikend