caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulu a o cestovnom za lekarmi, specialzovanymi klinikami, uniklinakami sa bavit hadam ani nemusime, tu je cestovne velmi drahe...no tak bud rada, ze NEVIES tu sumu, ja sama ju viem cca. orientacne, ale mavnem nad tym rukou, lebo kebyze sa nad tym mam vzrusovat, tak si mozem rovno volat RZP. No hold niekto ma vilu ci velky byt, iny si plati roky liecby ;D.
Flegma - kde ta otravuju tie komare, vonku? v byte mas dufam vsade sietky na oknach (aj na balkone, ak nejaky mas)
a to samozrejme este vobec neratam veci ako specialna vyziva pri celiakii, doplnky vyzivy pri malabsorpcii (to za mesiace a roky ide tiez pekne do vysokych sum) atd atd atd
asi by som uz bola splatila tvoju hypo
Lulu: ty neberies ziadne lieky? myslela som, ze si roky vazne chora, ale tak nie som lekar, nepoznam tvoje dg. natolko
no ja keby ze ti tu zabijem mesacnu alebo rocnu sumu vydavkov urcenych na liecbu, lieky (hoci na predpis-ale ako samoplatca), doplatky za lieky na predpis, kde platis doplatky, doplatky za kazdy den hospitalizacie, pomocny material bla bla bla), tak ta SLAHNE O ZEM
za tie roky som mohla mat barak
kabel - dikes, nepoznam ani jeden, skusim pokukat
ja mam trapny off, a este trapnejsi mosquit extreme a prd z toho :D
Maoam, aspon vidis, ake ceny si nasadzuju farmafirmy v DE, vidia, ze system to utiahne, tak preco by si nezarobili...je chybou vasho ministerstva zdravotnictva, ze to akceptuje a nechava odsavat verejne prostriedky zo zdravotneho poistenia tymto sposobom do sukromnych vreciek..
flegma, aky repelent pouzivas? Vyslovene na komare je celkom dobry Autan, ten mam overeny, a este taky novy od firmy Spirig (nespomeniem si nazov, je asi dve sezony u nas dostupny)
aj mne poradte, idu po mne komare ako pes po udenom, haved jedna nenazrata
uz ani repelent nepomaha
Ahojte,
bola som vcera na garden party, vyslo super pocasie aj jedlo :)) no a dnes mam ezamracene asi bude burka, mala som upratovaci den a uz len vegetim a zajtra do prace, ach jo
Maoam - kolko das v priemere za lieky mesacne? no tu keby dali take palky za lieky ludi apomru, lebo z 200 e dochodku a platu 400 e by to nebolo mozne, ja nastastie lieky neberiem ziadne, teda vynimka atb - to ktore ako vyjdu vacsinou do cca 8 eur, pre maleho pravidelne lieky a vakciny na astmu su vacsie palky, jedna vakcina okolo 30 eur, 9 rokov musi chodit, plus lieky na alergiu, tam sa podelime, ked potrebujem vezmem si napr. inhalator, lieky na alergiu co si kupujem 6 ks tabletiek teda na sest krat cca 5 eur
inak da sa opit z vodky aj bez pitia, pravidelne si vyplachujem zub vodkou takou lepsou a kks mam v hlave z toho no teda!
no nic, to uz nevyriesim, budem sa vsetkymi silami si ten Ubretid 5mg vydupat, aj cez moju mrtvolu :D, aj s pripretim viacerych lekarov o ich skrinky ;D
vezmi si taky Ciprofloxacin 500mg, generika, u vas kolko, dve-tri eura? tu? cca. 36eur, to iste balenie, tiez generikum :D