caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - nemam zaujem o prednisom, antidepresiva atd. neboj sa stokrat mi uz vypisali kadeco, ale telo si nicit nebudem, ale seba tu v tomto rozoberat nechcem :) akurat co ma momentalne akutne trapi su astmaticke zachvaty, vcera 3 histaminika, 2 x venotlin nic nezabera, uz je to vazne, som sa dusila do 4tej rana :((( toto poriesit musim, tak sa zit neda
no su to palky :( ako pises
utekam do prace, caute a pekny den
Kabel a este mam zaznamy v par lek. spravach, ze som sa po narkoze vzdy strasne rychlo prebrala (oproti inym pacientom) a vzdy som mala silne zimnice (shiver-syndrom ci co) a spazmy..suvisi to s tym?
KABEL - neviem, ci je to potrebna, dolezita alebo zaujimava informacia,ale v spanku mi napadlo, ze som na nejednom z mojich lab. vysledkov od nefrologa videla mimoriadne zvysenu CHE, ja som sa tym velmi nezaoberala, nefrolog povedal, ze on s tym vela nerobi, dolezite pre neho boli ine parametre, len ma napadlo, ci to ma suvis s tym neuro-ochorenim? ci jej mam nejak vela?
lebo vsetky tie lieky, ktore si mi napisala, ju blokuju
ale citala som aj, ze tych typov CHE je viac, takze by to asi chcelo podrobnejsi rozbor, no a dnes rano o 5 som kukala do kopii lab. vysledkov a vsade mam velmi zvysene hodnoty uz par rokov :-///// a vzdy najviac v obdobiach, ked som neurologicky dost hynula
dobre ranoooooooo slecinkyyyyyyyy, pondelok je, vstavame!!!!!!!!
NAAAAAAASTUP !!!!!! :D
ja ich tiez neznasam, podla mna uplne zbytocny zivocisny druh, radsej mali vykapat komare ako dinosaury :D
ma
:-//// to mam mrzi, neznasam komare
aj ja drzim palce a nie, komare myslim vonku, mame tu hotove invazie, a to este ani leto poriadne nezacalo, kua
Kabel - tak mi drz palce, nech z niekoho ten Ubretid vytrieskam...dam ti potom vediet, kedy a ak ho dostanem, aky ma efekt.
* ktora casto stala za *****
LOL