caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kabel, tak to nechapem ani ja, vazne, je strasne vela liekov, kde mas tu istu firmu, to iste balenie, akurat export do SVK a tam stoji 10-15x menej, ako tu...tusim v DE su tretie najdrahsie lieky vramci celej EU, tusim Dansko a Belgicko su pred nami, alebo Luxembursko, nie som si celkom ista
ja zas nechapem, preco v DE stoji jeden konkretny liek viac ako 10-nasobok ceny u nas.
Kabel, lenze ja som bola aj v uniklinike, chapes a tam im tiez nedoplo???? Vsak robili urodynamiku, vsetko...neuveritelne proste...pochopim, ked maju problem ci vyhrady k implantacii neurostimulatora, ktory stoji tisice eur a je to spojene s viacerymi fazami, kym sa kompletne implantuje, ale vyskusat aspon jednu krabicku LIEKU....to nenapadlo ani superlekarov v uniklinike, mna slahne...
skoda, ze nie som lekarkou sama, alebo farmaceutkou, bola by som na to dosla
kabel - mala som ti to napisat uz skor, to je pravda, moja chyba, no nic, lepsie neskor ako nikdy, s tym ich budget-om mi uz tak lezu krkom, minule sedim u urologa na lehatku, on obrateny k svojmu PC, volaco tam tukal a ja sliepnam, ci vidim dobre, vpravo na monitore CERVENYM pismom pod sebou - budget za aktualny kvartal XY eur, uz vycerpana suma za tento kvartal XX eur, zostavajuca suma XZ eur....:DDDDDDDD
to je proste neskutocne
no nic, oslovim ale aj nefrologa, neurologa, niekto snad zaberie, chcem to proste vyskusat
bola by som ti ho poradila uz davno, ale nevedela som, co presne s tymi mocovymi cestami mas, myslela som skor, ze mas nejaku chronicku glomerulonefritidu a podobne...
ale ak maju 2eurovy budget... :-DDD
maoam, uplne ta chapem
a roznesiem v zuboch vsetkych urologov a neurolourologov, ktorych som doteraz osobne presla............takto nechat trapit cloveka, ked JESTVUJE liek, ok, je to najmä neurologicka zalezitost, mozno nan nemysleli, ale tak...kks...chapes ma? urcite ano
ahoj Kabel, dakujem pekne, medzicasom som 'rozhodila siete' :D + sa informovala este viac a rozhodla som sa vyskusat ten Ubretid (ked sa k nemu dostanem), dam ti urcite vediet, jednak staci 1tbl denne a ma menej vedlajsich ucinkov ako ten druhy liek (Myocholine), chcem ho vyskusat, ak to zaberie, tak ja odpadnem...
Ahoj Maoam, betanechol je u nas dostupny pravdepodobne len veterinarny :-DDD
o sakralnej neuromodulacii prilis vela neviem, ak sa aj robi, tak nie vela pacientom.