Maoam - adventne okienko

Maoam

:DDDDDDDD

no co, ja som videla tusim par dielov z Mama, ozen ma (tusim prva seria) a co, som teraz tiez automaticky primitivna? :DDDDDDD

paradoxne, moja skusenost s tymito superinteligentami (cest vynimkam) je taka, ze ked potrebuje clovek podat pomocnu ruku, dostane sa mu akurat tak kopanca do oblicky...alebo dyka do chrbta

niekedy su jednoduchi rozumni ludia milionkrat charakternejsi...

a co, dve VS a pracu - ma dnes fakt miliony ludi :DDDDD

osobne mam husiu kozu z nadradenosti a nafukanosti a pozerania sa zhora na zvysok populacie

poznam osobne par velmi vzdelanych ludi, ktori su uplne v ustrani, teda ked ich vidite, by ste si mysleli, nic moc, ale su tak vzdelani, ludski a charakterni, ze uz len klobuk z hlavy dole snat pred nimi

a maju jednu spolocnu crtu: su velmi tolerantni

xxy

navyse o kt. som ani nevedela, ze ide, lebo telka bola zapnuta iba v pozadi :D ale to znamena, ze nemam hodnoty a zle vychovam moje deti. a ze som na nizkom leveli.

flegma

och a my hrame hokej a ja o tom neviem :D
dufam, ze aj sledovanie hokeja robi zo mna primitivnu a nevybocujem nad svoju normu :D

Maoam

flegma, no ja cakam na moment, kedy zacnem sediviet ja, teraz mam komplet odrastene svoje vlasy (svetlohnede), blond pramienky uz len kde-tu, lebo je tomu uz hadam aj rok co mi ich robili, no takze asi o nejaky cas najdem prvy sedivy vlas :DD

flegma

ja dakujem chemickemu priemyslu, ze si mozem na hlavu nagebrit aku farbu chcem, inac bych bola sediva skrz naskrz :D

Maoam

flegma: :DDDDD
a vsimli ste si, kolkym chyba zmysel pre humor? celi su naspanovani, keby ze na tej gumke potiahnem, tak prasknu v tu sekundu :DDD

taka kabel napr., to je fakt kader, neviem kde robi, ale je mi jasne, ze je takmer genialna (ku genialite jej chyba iba schopnost priestoroveho videnia, inak by mala IQ genia), ale je totalne nohami na zemi a hlavne, ma zmysel pre humor a nema za potrebu vyhlasovat kade chodi, co ona vie :DDD, vnimavy clovek si to vsimne aj sam...

no a co, moja TV je pustena asi hodinu do tyzdna, to mam teraz vsade rozhlasovat ci co? :DDD

vsak to je kazdeho osobna vec...

flegma, vazne uz sedivies? :DDDD to asi z roboty