caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
a tu mam pocit, ze to nie je vobec problem
a este ked vidim, ake tupela vyliezaju s titulmi, lebo je tu na hovno system zavedeny, cim viac deciek dokonci skolu, tym vacsie prachy idu pre skolu...tak preco by neznizovali kvlaitu nizsie a nizsie... vsade inde vo svete sa pravidla sprisnuju, len tu ideme ako vzdy opacnym smerom
flegma: tu je to podstatne tazsie s tym 'kupovanim titulov'
jj, presne, VS nic neznamena, dnes si titul dokaze kupit hocikto
vs neriesi nic.. poznam ludi sikovnych bez vs. a poznam debilov s vs. takze asi tak..
xxy - no tak o charakternosti a vyzretosti jedincov by sa dalo debatovat veky :D
darmo ma niekto aj pät VS, ked je vnutorne uplne nevyzrety
vies co maoam, ja sa necudujem, ze ccela spolocnost vyzera tak ako vyzera. s takym pristupom.
xxy, jasne...
su jednymi z mnohych, nic viac, nic menej...
dolezite je, co po kom ostane, co urobil na tomto svete a co urobil aj pre druhych...
nie pocet titulov pred a za menom a 'konexie' :D
mna v tej teme prekvapuje fakt, ze zena s takym IQ veri v 'idealneho' muza, vazne...od takeho cloveka by som ocakavala poznanie, ze nikto nie je dokonaly ani idealny...
ja som alergicka na nafukanost.. ohananie sa skolami.. ved nikdy nikto nevie ako dopadne, v jednom momente moze mat po skvelej kariere, postaveni, moze ostat bez penazi.. smutne, ze si to ludia neuvedomuju.. a myslia si ze su "na urovni". to je typicke malomestiactvo
ale vzdy ma dojme ta sutaz na stv, kde je zavratna suma vyhry az 33 eurich!! a natahuje ich na tom drate len aby dlho volali :D ved to co vyhraju prevolaju, takze ma to zmysel :D