Maoam - adventne okienko

Maoam

flegma, no len neviem, vies raz ta oslovia 20-rocni a potom cumia dedovia :DDDD, ale tak je to vramci normy, minule sa ma jeden svihak opytal, kam kracam :DDD,ci nemam cas na kavu, mal cca. odhadujem tak 37-38r, cize asi je vsetko v norme :D

ale tak co je tu dobre, ze tu fakt mozes ist po ulici ako chces, v gumakoch, okuliaroch, bez nich,a ko chces.....tu to nikto neriesi

xxy

maoam, dakujem, ja si cenim ludi, co neposudzuju druhych podla vzhladu.. lebo akoze, nikdy nevies, co sa v kom skryva.. jo ty si mensia, ale sak to nevadi, tiez si mozes dal slnencne a citit sa ako "modelka" :D
dalsia vec, flegma trafila, okuliare su velmi prakticke

flegma

to si nic nerob Maoam, ja ked si dam vystrih, mladi len tak pokukavaju, ale komenty dostavam len od paprdov, ti su drzejsi :D

Maoam

vsimla som si, ze po mne cumia v obchode vzdy taki ujovia, hlavne pri kase...ci som s okuliarmi alebo bez, casto pri nich stoja aj manzelky, neviem, asi sa pacim starcom alebo co :DDDDDD bleeeeee

Maoam

Xxy: vsak tak aj vyzeras, vysoka, chuda, krasna tvar, krasne vlasy, krasne crty, oci, vsetko, ved ty fakt vyzeras ako modelka, tak je to len a len kompliment ;-) a pravda, ja som na modelku prilis nizka

Maoam

no fialove tiene s modrou spiralou su pekna kombi, viem si predstavit, ze k pleti a vlasom ti to fakt seklo

mne idu ruzove, fialovkaste, slivkove odtiene, obcas dam aj modraste, sede, taky mix, no takze teraz ked si malujem oci, tak tymito