caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
xxy: inak sa tiez pridavam k nazoru, ze vela bab si zabije slnecne okuliare (velke) prave preto, lebo im uz lezu na nervy pohlady chlapcov a muzov, ja to plne chapem, ked mam taky den, ze na to fakt nemam nervy, tak si ich zabijem tiez, aj ked nesvieti slnko LOL
ja nosila aj modru spiralu... a k tomu fialove tiene :D a dostala som od francustinarky pochvalu :D
xxy: ja som si na SS raz zabila zelene tiene a zozala som za to taky posmech, este aj od ucky, ze som sa radsej uz vobec nemalovala celu SS :D
flegma: je koniec maja a ja chodim v zimnej bunde a cizmach, takze pohoda, ale tu si z toho fakt nikto nic nerobi a uz toboz sa na teba nikto nepozera, co mas na sebe, ludom je to uplne sedem....mozes ist aj v gumakoch ked chces a vyzerat ako looser, nik to neriesi
v puberte som oblubovala zelene tiene :D
flegma ale nie som pri mori, ani pri pobrezi, skoda.......tam je tak kraaaaaaaaaaaasne (a sakra draho) :D
xxy: ja bezne chodim bez mejkapu, totalne, max spirala na oci (trochen) a ide sa... a zatial nikto neodpadol pri pohlade na mna na ulici
no flegma, hej, hore som
a ja ked som mala 18, som bez mejkapu nesla ani smeti vyniest :D a ted to mam uplne na haku
totiz JA si dam obcas aj dioptricke :D
no maoam neuveris, ale aj ja sa niekedy vydam an cesty bez makeupu.. a dokonca aj bez okuliarov :D