caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja minule dala dvacku, ale to co spravila.. akoze strihala ako besna a vysledny efekt na zaplakanie
takze si neostrihana? a mat super kadernicku, wow, to zavidim.. ja som na jesen min roka bola ostrihana po plecia.. a tak rychlo to narastlo do pol chrba, neuveritelne... aj teraz sa mi to zda uz dlhe, uz som aj mala noznice v rukach, ze to svaknem sama.. ale som sa zastavila vybrala gumicku a spravila drdol, ze serem na to :D
navyse sa mi fakt nechce davat 80e...strihanie stoji menej (bez meliru), za tie prachy mozem tyzden jest
a farbit nedam, iba ostrihat, lebo ide leto a Slnko mi ich beztak vytaha..takze melir mi netreba
ja chodim k jednej kadernicke (ktora netrpi syndromom sialenej kadernicky) a mam taky preukaz, kam mi dava peciatky, kedy som u nej bola, no a posledna je z oktobra ci novembra 2012....:DDDDD
ale este som nestihla ist dat ostrihat vlasy
ale ked napr kuknem youtube tak normalne ziram, co vsetko tie baby si schopne na hlave vytvorit. flegma, co mas dobreho?
co sa tyka vlasov, nosim vlnite, raz za uhorsky rok rovne, zapletane, copy, drdoly.. vsetko.. tak tiez neviem o akej uniformite sa toci :D nahodou ja som si vsimla, ze aj baby mlade na slovensku maju svoj styl a niektore sa vedia pekne nahodit.. a hej, zabudla som, nefarbim si vlasy :D
flegma, este si rozmyslim, ci ta neohovorim
jasne maoam, ak niekto smrdi, neni o com, moze mu aj svatoziara svietit nad hlavou, aj tak to nepomoze
flegma: nemame pre co, tak dobru chut, nezabudni sa vratit