Maoam - adventne okienko

Maoam

hej :D, ale tak osobne nie som z tych bab, ktore by si vlasy nejak pestovali, ze zabaly a pod....

umyjem necham vysusit na vzduchu a dovi :D, precesem a hotovo

Maoam

xxy, vazne, zastavi sa rast, zacnu sa stiepit a koniec

takze vtedy viem, ze je cas ist ku kadernicke :-)

myslim, ze je to zavisle od genetiky ale Kabel bude vediet o tom viac

xxy

to fakt? sa zastavia, ze stacilo, konec? :D ja umrem :D mne by narastli az po podlahu.. ale nemam rada priliz dlhe vlasy, je s tym ostara

Maoam

a ja mam take fazy

mala som fazu kratsich, proste som mala na to chut, mat kratsie (pod bradu, nad plecia), teraz mam fazu dlhych :D

Maoam

xxy, kazdemu rastu vlasy inak, napr. mne sa rast zastavi v polke chrbta, ked som bola mala, mala som ich po zadok, ale neskor uz nie, uz tak nedorastli, mne sa rast zastavi ked su v polke chrbta a dost, ale dlhsie by som ani nenosila, lebo su tazke, vlnite, je s tym iba ostara

Maoam

vonka leje, otvorila som Lindt&Sprüngli marcipanove pralinky ;-) 5ks a cena vzadu 2,75e (darovane) ale chutia bozsky, s horkou cokoladou obalene.........

Maoam

Xxy - hej po 10tich rokoch....nechci vediet, KOLKOKRAT som skoncila v rukach sialenych kaderniciek a kolkokrat som mala vlasy cierne, cervene, alebo moju farbu a do toho zlto-hnedy melir a pod., proste uz len chodit kanalmi.....

najhorsie boli tie cierne (vies ako vyzeram), to som vyzerala ako Zombie a trvalo DVA roky, kym mi odrastli.........potom som ich nefarbila asi dva roky vobec, aby sa zregenerovali

vlani som si dala melir, dva tony od mojho, cize to vyzeralo dobre, no ale teraz ide leto, naco melir, zosvetlia mi prirodzene, takze zase dam na zimu, raz rocne melir, to vlasy zvladnu bez väcsich skod si myslim no a co sa tyka dlzky, mam ich uz po lopatky :-) (v novembri som mala kratke pod bradu)