caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
a este tam niekto fajcil cigy, tak mi vsetko oblecenie smrdelo od dymu (som nefajciarka) a tak som to rovno hodila do pracky, mali tam dvoch zlatych terierov, ale vsade psie chlpy, kam sa clovek pozrel, bunda mi pachla po psoch, no tak periem v nedelu :DDDD
caute strigy na metle :D
jemine to bol vcera den, ja taaaaaaaaak lutujem, ze som sa tam trepala (grilovacka), kks, hrozne daco, debilni ludia, sedela som totalne nepohodlne, vsetko ma bolelo (a boli), bezal popri vsetkom na obrovskom monitore futbal!!!!!!!!!, chlapska cast obecenstva jacala a hucala a slopala pivo, zenska cast iba ocami prevracala, aspon ze to jedlo uslo a je mi zle, lebo mi volaco naliali, mix vajecneho likeru s malinovkou, nebolo to zle, ale dostala som z toho migrenu, tak ma nakoniec odviezol taxik s tym, ze som zabila den a mohla som radsej sediet nad papiermi
a este som par ludi vobec nepoznala, ale asi to bola high class alebo co, lebo sa ledva bavili, iba divne kukali...no neviem :DDDDDDD
flegma: mne tiez dochnu kvety, jeden za druhym, neviem preco, takze ja mam v byte 1 ks kvet v kvetinaci, ktory prezil
ja tak.. co ja viem, normal.. aspon vidis aka si klebetnica :D este som neranajkovala:/
kukam, ze uz sme prekrocili 5000 prispevkov... my sme ale ukecane :D
mohlo by byt aj lepsie... a ty ako?
nie, stary cap to bol, ako sa mas flegma
ahoj xxy :) ty co tu tak zavcasu?
a to bolo nejake mlade ucho? mozno mal pocit, ze je doma pred zrkadlom :D
zapla som ta3, bezala reportaz, potom prestrih na moderatora, ten si najprv cudne odkaslal a potom si pokracuje vcitani akoby nic ani pardon ani nic :D fakt profesionalita
ahojte vospolok
take nieco, nech trenuje, jednou rukou :D