caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
umyvacku ma taka stredna vrstva... nizka vrstva na ohnisko v strede izby
flegma, kedze mas umyvacku riadu, tak patris asi tiez k vyssej vrstve ;-) na SVK :D
ktora ma uz tiez svoje roky...a tak aj vyzera
ale tak nemam ani iPhone ani iPad :D ani nic take, kks tu aby sa clovek uz aj bal daco spomenut
mam, taky malicky a uz ma dost rokov a kupovala som ho vtedy na splatky
inak keby ste videli moj najmovy byt, tak k 'vyssej vrstve' rozhodne nepatrim, ehm... kebyze sa teraz stahujem, tak nabytok mozem komplet hodit do kontajnera a vezme si so sebou asi iba oblecenie a nejaky riad a mozno este kuchynu
boli ma hlava
ja nemam kavovar, kedze nekafickujem (co strasne vela ludi nechape, lebo ved uz mam na to vek :DDDD ), zato mne papuluje umyvacka riadu a dost casto
flegma, veru nik mi nedonesie :D
ja sa tiz cumim, maoam, akoze mat kavovar, to ma na svk uz iba ta vyssia vrstva
Maoam - ty mas ze aky fajnovy kavovar, ked sa na vsetko stazuje :D nejaky rozmaznany
xxy - nikto ti nenosi ranajky do postele? ani mne :(
a rano som si chcela urobit kavu, zapnem kavostroj: 'Entlüften' ok hladam, kukam, kde je gombik na odvzdusnenie a tak som intuitivne siahla po tom, s ktorym sa da urobit z mlieka pena a slo toooo jeeeeeeeeee ja totalny technicky antitalent :D, minule sa mi ju podarilo tiez opravit, ale to bola rozlozena na casti :D, volaco sa preklopilo naopak, tak som ju skladala a zrazu sla, ale Entlüften som teda este nemala, ta si vkuse nieco nove vymysli, minule bolo Entkalken, stale jej daco je