Maoam - adventne okienko

Maoam

hej, je to skoda, ja sa sama na seba hnevam, ze som sa ako neznalec opytala znalejsich a nakoniec zistila, ze maju rovnaky ucinok ako tie lacne, tie su castokrat ovela lepsie :DD

no nic no, tie prachy su prec, skoda, mohla som ich mat alebo vyuzit na nieco praktickejsie

ale tak drzim sa pri zemi a co bolo, bolo

Maoam

flegma, ahaaaa, tak to musis zabudovat do nejakej pravidelnej cinnosti, osobne by som ti poradila vramci cistenia zubov, lebo to robis rano aj vecer, tak ked si vydrhnes zubale, umyjes tvar, hned nakremovat, vramci ritualu a mas to vybavene :D

flegma

Maoam - u mna je ten problem, ze mam kozmetiky nakupenej ako naprdenej, ale neviem sa donutit kremovat :D
fak, ja si dam zavazok, ze sa budem pravidelne natierat a trt, po troch dnoch ma to prestane bavit... a potom len sem tam, ked ma napadne a cudujem sa, ze to nema zelany efekt :D

flegma

Maoam - no co si, ja tu skulim po olivovom oleji, i ked je extra panensky :D ale vlastne, keby ze ho mam naliat do vane a namocit ssa v nom, to by bolo aj za viac ako 60 eur :D a dalsich 40 za saponaty na umytie tej vane :D

flegma

ja neviem, k akej vrstve patrim, ale momentalne nemam na sebe ziadnu, mala by som sa ist aspon nakremovat :D vysusena jak sahara