Vysadenie psychiatrickych liekov - svojvolne

[zruseny22]

Outu, je toho vela, za co si to zasluzim. Mam aj problem s jedlom, vlastne kvoli tomu som bola aj opakovane hospitalizovana..
Dakujem za "prilohy", ale som momentalne pripojena cez mobil.
Moj zivot uz vazne nema zmysel.

outu

a komu sa tym chces pomstit? sebe? za co? za to ze sa nevies donutit ucit, za to ze mas depresie? alebo sa chces pomstit niekomu inému? alebo túžiš byt na tej psychiatrii zavreta do konca života?

WWW:)

Jedna moja znama odisla do zahranicia, kde ju prekvapili neznesitelne bolesti zuba, kvoli ktorym dva tyzdne nic nejedla a cele tie dva tyzdne vobec nespala. Po dvoch tyzdnoch nespavosti sa vratila na Slovensko a problem so zubom si dala do poriadku, ale z vycerpanosti dostala psychozu a dostala sa na psychiatriu. Psychiater jej povedal, ze este rok po tejto psychoze bude musiet brat lieky a vraj ma nabeh na schizofreniu. Ona tieto lieky po styroch mesiacoch svojvolne vysadila a vobec nic sa jej nestalo a ani jej nic nie je, ale k psychiatrovi chodi aj nadalej a tvari sa, ze lieky berie. Odvredy uplynuli uz tri roky a psychiater jej tie lieky este stale nevysadil, hoci sa ho nato na kazdej kontrole pyta.