nuž, z názvu je jasne o čo vás žiadam a bude to čudne ale mám vyše 20 rokov ale s takouto situaciou som sa nestretla aspon som ju ešte nezažila..takže, často chodievam do jedného nenaznaného obchodu a pred pár mesiacmi som si všimla že jeden chalan sa mi pozdraví vždy ked som tam a ja ho nepoznám..istý čas som nechodila tak často a teraz zase keďže sa učím variť a skoro každý 2. deň som tam a vidím ho a on keď sa mi zdraví tak sa na mňa usmieva..minule som nebola v obchode iba mamina a vraj ma hľadal očami..neviem čo mám urobiť, ja ho ani nepoznám, ani meno neviem, ani nič ale viem že ma v ňom niečo priťahuje ale bojim sa či nemá priatelku alebo taaak..proste to je že potrebovala by som pomoc, bola som už v každej situácii ale v takejto ešte nie..
Ako získať chlapa, bez toho aby som sa vtierala?
kikusik, to co je za otazku? napis nieco blizsie.
A čo mam spraviť keď ten chalan ktoreho ja chcem chce inu .... a keď mi napíše že ma chce že na mna mysli čo mám spraviť potom .. :)
xixa veľmi pravdivé aj keď každý zdravý chlap sa na peknú ženu určite pozrie beh ohľadu na vzťah :D
Ninuska nechcem ti davat zbytocne nadeje, ale aj niekto kto je v dlhodobom vztahu moze mat chut ist do niecoho noveho..a najma ked ten vztah nefunguje...asi by po tebe nepozeral, keby bol vo vztahu spokojny...
Choď od toho - naozaj chceš byť taká...
nina daj mu pokoj, ako písali, tiež by sa ti nepáčilo že máš dlhodobý vzťah a teraz ti ho nejaká rozbije. Ja mám tiež dlhodobý vzťah a rozkopala by som nie len jeho ale aj tú ktorá dávala "jemu" príležitosť.
ninuska88- keď už má vzťah, tak mu daj pokoj, tebe by sa tiež nepáčilo, keby si mala frajera a nejaká iná by ti ho začala baliť.
no v kazdej situacii si urcite este nebola, ale tato nie je nijako vynimocna. podla mna vyckat kym sa ti prihovori, tiez sa usmiat a nejako ho zrakom povzbudit. teda - ak sa ti naozaj paci a nieco si s nim chces zacat.
No pekne tak máš aspoň platonickú lásku :D