nuž, z názvu je jasne o čo vás žiadam a bude to čudne ale mám vyše 20 rokov ale s takouto situaciou som sa nestretla aspon som ju ešte nezažila..takže, často chodievam do jedného nenaznaného obchodu a pred pár mesiacmi som si všimla že jeden chalan sa mi pozdraví vždy ked som tam a ja ho nepoznám..istý čas som nechodila tak často a teraz zase keďže sa učím variť a skoro každý 2. deň som tam a vidím ho a on keď sa mi zdraví tak sa na mňa usmieva..minule som nebola v obchode iba mamina a vraj ma hľadal očami..neviem čo mám urobiť, ja ho ani nepoznám, ani meno neviem, ani nič ale viem že ma v ňom niečo priťahuje ale bojim sa či nemá priatelku alebo taaak..proste to je že potrebovala by som pomoc, bola som už v každej situácii ale v takejto ešte nie..
Ako získať chlapa, bez toho aby som sa vtierala?
ale ludia, čo tu vymýšlate komplikované scenáre:D Nina, veď keď ťa znova pozdraví nabudúce, spýtaj sa ho ako sa dnes má, možno povie, že mu je dlho v práci, tak sa spýtaš, kedy končí, čo sa chystá po práci atd. proste keď mu takto naznačíš, že sa o neho zaujímaš, asi ťa aj sám pozve niekam!.. Ak nepozve, tak sa mu buď nepáčiš, alebo je úplne natvrdlý a takého by si chcela? :)
Mna sa nedavno jeden kolega pytal, ci mam frajerku, lebo udajne jeho suseda sa pytala kto som a ci mam frajerku. Ze sa jej pacim. :D Blablabla..
Napisal som mu ze momentalne dve.
Odvtedy nepisal..
(asi nepochopil ?)
Cize ani na priamu odpoved by som sa nespoliehal :)
A nie kazda povaha vie (alebo chce?) zareagovat pozitivne. Tj. pod natlakom (pomyslenym, vdaka ich psychike) odpovedat na otazku opytovatelky, ci chce rande, ci ma priatelku - moze povedat uplnu blbost a nevie ako to zobrat spat..
Ak nema facebook, tak by som sa spytal jeho kolegov, nejakeho (nahodny vyber?) a ziskal informacie.. Ludia maju radi klebety, cize infosky sa len prihrnu (obzvlast ked ich priatelstva nie su dokonale)..
lost,nie kazdy si tam chodi vylievat dusu, takze mozno sa nedozvie
flegma,to s komplimentom sa mi paci! ninkuska urcite to skus, nemas tym co pokazit :D
usudzuješ na základe čoho keď ma vôbec nepoznáš flegma?
jaster15 - ak by sa ta to opytala baba, ktora sa ti paci a mal by si pripadny zaujem, by s teba vyletelo, ze si bez baby, este skor, nez by ona dokoncila tu lichotku :P
presne, ci ma niekoho zistis velmi jednoducho. komplimentom v podobe " tvoja priatelka musi byt rada ze ta ma :D " alebo nieco na ten sposob, ale to sa zas moc dopredu nepohnes. skor som za sposob ktory som napisal nizsie a dodaj na konci .... bla bla ci by nesiel na kavu, ak by to priatelke nevadilo... podla mna to nevyznie vobec hlupo ;)
flegma aká si vynaliezavá :) čo keby som tú poznámku prešiel mlčaním alebo ti len povedal: ďakujem, si zlatá :) a nezistila by si :P
no tak ho popros, nech ti poda nieco z vrchnych regalov, kde nedociahnes a ked ti to bude podavat, tak ho pochval, ze aky je sikovny, jeho priatelka musi byt na neho pysna... a dozvies sa... co ty nekukavas telku? tam je tolko inspiracii