nuž, z názvu je jasne o čo vás žiadam a bude to čudne ale mám vyše 20 rokov ale s takouto situaciou som sa nestretla aspon som ju ešte nezažila..takže, často chodievam do jedného nenaznaného obchodu a pred pár mesiacmi som si všimla že jeden chalan sa mi pozdraví vždy ked som tam a ja ho nepoznám..istý čas som nechodila tak často a teraz zase keďže sa učím variť a skoro každý 2. deň som tam a vidím ho a on keď sa mi zdraví tak sa na mňa usmieva..minule som nebola v obchode iba mamina a vraj ma hľadal očami..neviem čo mám urobiť, ja ho ani nepoznám, ani meno neviem, ani nič ale viem že ma v ňom niečo priťahuje ale bojim sa či nemá priatelku alebo taaak..proste to je že potrebovala by som pomoc, bola som už v každej situácii ale v takejto ešte nie..
Ako získať chlapa, bez toho aby som sa vtierala?
mozno nieco vymysli na teba, ja som sa raz pacila strasnej sluzbe v Tescu a ti idioti nevedeli ako na mna, tam ma vzali nabok s igelitkou do miestnosti kde chytaju zlodejov, priesvitne dvere a ludia kukali, ako mi bolo!
ak doklada jablcka v Bille, mozno ti nejake venuje :))
zabojuju si iba kanci, trulovia sa iba priblblo usmievaju :)
aby nezacal bojovat, ked uz budes tehotna s inym :D
tak určite mu niečo poviem, aspoň naznačim, čojaviem napr. že velmi dobre robí svoju prácu alebo také dačo a plus usmev a malo by dačo fungovať...aspoň by si už vtedy mal uvedomiť že sa mi páči, nie? ved to že ja nechcem sa opytať take že či sa chce stretnuť a taak lebo som sa už dočítala o týchto veciach vela a vela chalanov to nema rád a radšej si "zabojuju" o babu..čo myslite?
Potom napis, ci si ho oslovila nejak, a ako to dopadlo. :-)
alebo update:
ona: pocuvaj ty puk, vies varit?
ON: ne neviem
ona: tak ma pozvi do restiky trulo :)
ze:
ona: pocuvaj ty puk, vies varit?
ON: ne neviem
ona: tak nic :)
zisti, ci vie varit
co tak: cau, nesiel by si so mnou na rande? je to kratke a vystizne, okrem toho to vyzaduje jednoznacnu odpoved alebo ako bolo spomenute, ak sa vyzna tak si pytaj rady, ako upiect babovku, knedle, atd. ci je hetna omacka chutna a pod.
čožeee:D kradnuť a strčiť tovar? no to by bola riadna hamba, asi by som sa tam už nikdy neukázala...a ano to by potom riešil SBS a nato by som sa nedala ani pre neho :) iné navrhy?
VANILKOVY CUKOR V PODPRDE, baby, co ste si slahli? :DDDDD
ale ked dojde ku kradezi, zavolaju policiu alebo SBS, ak maju ;D
sak nech sa ho opyta, ci sa vyzna v tom a tom, ide varit to a to....:DD