Z coho stracam a ako ziskat energiu?

Príspevok v téme: Z coho stracam a ako ziskat energiu?
milli11

Poradte. Ako ziskat energiu? Preco ju nemam, respektive tak rychlo stracam?

Je to vlastne o strave? Aku stravu jest? Neprezieram sa, skor jem viac mensich jedal denne a postupne jem coraz zdravsiu stravu.

Niekedy si myslim, ze na vine je moja robota. Alebo kolegovia, co mi saju energiu?

Ide o to, ze ked mam volno, tak hoci robim nieco doma, je to v pohode, som len trochu unavena alebo vobec. Hoci by som tak robila aj mesiac. Napr. Minule z rodiny stahovali, potom prerabali, aj ja som pomahala a potom nic, ziadna unava, len chvilku, ale raz-dva som bola fit.

Ale ked idem do roboty, povedzme, ze zacnem v pondelok a v stredu som uz uplne "vyrizena". Pride vikend alebo dovolenka, staci mi 1 den a uz som v poriadku. Potom opat zacne praca a ja do 3 dni od zaciatku prac. tyzdna som opat "vyrizena". A vlastne neviem preco, lebo hoci je to praca robotnika, teda fyzicky narocnejsia, mna ta praca bavi. Co poradite, kde ziskat stratnu energiu? Dakujem.

Tomas12345

Najväčšiu energiu ti dodá Boh, myšlienka že existuje večný život s Bohom je tak skvelá a potešujúca že dá silu i človeku ktorí si myslí že už nemá viac síl.

Lemra789

na rychlu energiu je fajn slnko a cokoladu a ak ju chces dlhodobejsie udrzat tak sex a mne trebars mega pomaha najma v praci esencia roll on energia z bio-bachovky a vladzem uplne vklude zit jak king

KevinSP

Skus cerstvu vceliu matersku kasicku, je to prirodny vyzivovy doplnok, aj sportovci to pouzivaju. 3mesacna kura ti precisti cely organizmus a da ti strasne vela sil.

arman

Ti mudrejsi dosli na to, ze je to hlavne o:

www.energy.sk

ale este viac o laske, a praci cakralneho systemu, a mnozstve parazitujucich bytosti, ktori v cloveku tieto veci blokuju a vysavaju.

Maoam

podla mna je najtazsia kombinacia fyzicka namaha verzus psychicka silna zataz a velka zodpovednost (zvlast za ludske zivoty a tak)

Maoam

nerobi sa iba vo fabrikach, co nemocnice, zachranari, milion dalsich profesii

navyse praca sefky a Co. nezarucuje ziadny kludny job, tieto funkcie su spojene s mimoriadnou zodpovednostou, mnohi su vkuse na cestach, musia byt aj vecer o 22h dostihnutelni, malo volneho casu, privatny zivot nula

ale tak kazdy si ma moznost vybrat, co robit chce a moze, podla potencialu a moznosti

Colala,

Ja sa nemusím moc učiť mam jednotky a dvojky iba niekedy trojku , ja iba slušne radím ako som už písala.Takže za to že mám 13 nech sa so mnou nikto takto nebaví.

Lulita

mili - neskusila, ja som mala vzdy sedave roboty, ale ked som robila hostesku a stala 8-10 hodin pri ponukani produktov, som brala take brigady este k praci, tak ma tak priserne boleli nohy, ze neviem si predstavit, ze by som niekde musela stat kazdy den a nemoct si sadnut, nemam na to energeticky potencial na taku pracu, preto obdivujem vsetkych tazko pracujucich ludi

milli11

Lulita, vdaka za pochopenie, az mam pocit, ze si si tiez skusila taku pracu vo fabrike a preto vies, o com je rec. Anjelik, Maomam, aj vy ostatne, vdaka za odpovede. :))) Keby som uz dnes neprisla, tak dobru noc. :)