chcem sa vas opýtat ked mam tie plesne tam dole mozem s priatelom spavat alebo to mame vydrzat?
Kvasinky + sex
Ahojte. Lekarka mi povedala, ze mam plesen. Dala mi nejaku masticku a tabletky na 6 dni. Viem, ze pomer mat nemozem, ale bolo by to mozne s kondomom? A este jedna otazka. Podla nej sa priatel liecit nemusi, ale vsade tu citam, ze sa musia liecit obaja..Tak by som chcela vediet, ci moze byt nakazeny. Ten vytok mam len od vcera, cize je to na zaciatku, ale v piatok som pocas milovania citila palenie, takze mozno to zacalo uz vtedy..Za odpoved dakujem
chcem sa spýtať, že orálny sex bey prezervatívu, šlo by to? aslebo ani to nie?
Súhlasím s Polkou 03/02/2006. Najprv gynekológ. Doma radšej neexperimentovať. Mne boli predpísané tabletky do pošvy CANDIBENE (nasadiť na noc) + krém CANESTEN, na vonkašie časti pohlavných orgánov. (aj pre partnera vhodné) Myslím, že liečba trvá týždeň, presne sa už nepamätám. Ak ste však málo pred menštruáciou, radšej si dajte predpísať 2 bal. tabletiek. Počas menštruácie ich nepoužívajte. Meštruácia liečbe nedopomáha, ba naopak. Sex prerušiť.
pri mykoze je dolezite aby sa nenakazil aj partner, takze kondom
treba posilnit imunitu a to je najhlavnejsie pri tomto ochoreni, mozete si kupit pripravok na intimnu hygienu, hoci aj lactacyd, ktory obsahuje kyselinu mliecnu a tá pomaha vytvaret prirodzene prostredie v posve :)
ahojte! mam podobny problem:( bola by som rada keby mi dakto pomohol! doktor mi zistil kvasinkove ochorenie, dost vazne.Mohla som nakazit i svojho chalana ked sme mali sex i pocas mojho ochorenia?dakujem
Dievčatá, počas liečby mykózy je okrem vaginálnej liečby dôležité upraviť aj vnútorné prostredie črevnú aj vaginálnu mikroflóru. Odporúčam vám Superacidophilus 6 miliárd z www.mojezdravie.sk. Pošlú vám ho do 48 hodín. Od kedy ho užívam preventívne sem tam jednu tobolku /je vysoko účinný/ mám absolútny pokoj z mykózou. Predtým som behala na gynekológiu každý druhý mesiac.
preruste sex, nakazis partnera. ked sa potom ty vyliecis, on ta nakazi naspat a tak by to islo dokola...tvoj partner by mal ist tiez k lekarovi (urolog), aby sa tomu predislo