Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ak je toľko chorôb, existuje aj nejaká zbraň na ne?

Agnes999

Uplne suhlasim s Lulitou. Treba sa zdravo stravovat, zdravo zit, sportovat, potom ani choroby nebudu a ani lieky nebude potreba. Alebo aspon nie tak vela. Niecomu sa vyhnut neda. Ja mam napr. ekzem, vyborne mi na to zaberaju jedny antialergicke lieky, nemam s tym potom ziaden problem. Ak to ale vysadim, vrati sa to. Potom mam suchu svrbivu kozu a tvoria sa mi bolestive pluzgiere. Ekzem je porucha imunity, ked moj imunitny system bojuje proti niecomu, co povazuje za skodlive, hoci to tak nie je. S tym sa naozaj bez liekov moc bojovat neda. Vdakabohu ze mame aj lieky, neviem si to predstavit bez nich.

Lulita

zaklad je dobra genetika, ak ta nie je je to v prdeli

no a tiez tu spomenuta imunita, takze zdrava strava, zdrave myslenie, pohyb, ale v tomto svete ani to niekedy nezaberie

Ivka 1

Všetko je to o prevencii- imunita musí byť v rovnováhe, základ imunity je v hrubom čreve - až 70 %. Detoxikácia organizmu a doplnenie chýbajúcich živín, ktoré musia byť vo vyváženom pomere - to je ochrana pred ochoreniami rôzneho typu.

O_M_SLECNA

myslím si že ANO, ja som ju už aj našla, väčšina chorôb vzniká zanesením čriev a je to veľmi vážne - dnes je totiž taká doba, že dá sa aj s tým bojovať. Konečne sa cítim fit. Poznám ľudí, ktorí nevedeli nijak schudnúť, ale teraz vyzerajú skvelo - na nespoznanie:) poznáte to heslo: ak môžeš - pomôžeš :) tým sa riadím aj ja :)