Ak je toľko chorob, existuje aj nejaká zbraň na ne???? dajte tipy
Ak je toľko chorôb, existuje aj nejaká zbraň na ne?
tak si zriad forum Duta vrba alebo "Pan D a jeho fazy" ci co ja viem co, ale nepouzivaj na to forum Zdravie.
trosku popil zrejme vinecka dnes zase
pan D, zase mas svoju fazu? Neprisiel si na to, ze tvoje prispevky v tejto ci inych temach nikoho nezaujimaju?
pan d. - to je vyrok :)))
asi nieco take, ako ked ja sa bojim, ze sa zobudim mrtva :))))))
...ja chémii neverím
Skôr cestu hľadám v prírodných zložkách, spôsobe života myslenia atd atd
Uplne suhlasim s Lulitou. Treba sa zdravo stravovat, zdravo zit, sportovat, potom ani choroby nebudu a ani lieky nebude potreba. Alebo aspon nie tak vela. Niecomu sa vyhnut neda. Ja mam napr. ekzem, vyborne mi na to zaberaju jedny antialergicke lieky, nemam s tym potom ziaden problem. Ak to ale vysadim, vrati sa to. Potom mam suchu svrbivu kozu a tvoria sa mi bolestive pluzgiere. Ekzem je porucha imunity, ked moj imunitny system bojuje proti niecomu, co povazuje za skodlive, hoci to tak nie je. S tym sa naozaj bez liekov moc bojovat neda. Vdakabohu ze mame aj lieky, neviem si to predstavit bez nich.
zaklad je dobra genetika, ak ta nie je je to v prdeli
no a tiez tu spomenuta imunita, takze zdrava strava, zdrave myslenie, pohyb, ale v tomto svete ani to niekedy nezaberie
myslím si že ANO, ja som ju už aj našla, väčšina chorôb vzniká zanesením čriev a je to veľmi vážne - dnes je totiž taká doba, že dá sa aj s tým bojovať. Konečne sa cítim fit. Poznám ľudí, ktorí nevedeli nijak schudnúť, ale teraz vyzerajú skvelo - na nespoznanie:) poznáte to heslo: ak môžeš - pomôžeš :) tým sa riadím aj ja :)